pondělí 31. října 2016

MacGyver: The Rising, Official Exterminator 2: Heaven's Hell, Božská Florence, La pute du general, Ani ve snu!


MacGyver: The Rising (2016) - 35 %
Asi celkem očekávaně přišlo velké zklamání. "MacGyver" je moje srdcovka a od chvíle, kdy jsem viděl první díl, tak jsem začal zbožňovat jak princip seriálu, tak i jeho představitele, Richarda Deana Andersona. Lucas Till a ani celkově pojetí seriálu, které chce být akční, ale jaksi prázdné, mi prostě nesedí. Raději dám znovu klasický seriál.

Klasický špatný akční film, který má ale dost akčních scén, celkem snesitelné postavy, drsné podoby násilí, tohle všechno je v takovém celkem fajn mišmaši, který docela funguje. Jasně, je to rychlokvaška, ale nějak na tyhle béčkové rychlokvašky slyším a alespoň ten průměr si to ode mě zaslouží.

Božská Florence (Florence Foster Jenkins, 2016) - 60 %
Asi jsem v tomhle případě zase ovlivněn tím, že jsem viděl nejprve hru na divadle, kde mi přišla naprosto skvělá. Rozhodně jedna z nejlepších her Jihočeského divadla. Meryl Streep je opět úchvatná, Hugh Grant stárne, ale pořád je dobrý, Simon se oprostil od své seriálové role a šlape jim to, ale ten film je tak nějak jinak obyčejný.

La pute du general (1999) - 30 %
Nevím, co jsem si myslel, ale tohle je opravdu jen klasické porno, které nemá žádný příběh, jen za sebou následuje několik scén sexu - klasika, orál, lesbické hrátky a anál, nic moc víc ne - které jsou spojené jen tím, že chlapi na sobě mají nějakou uniformu. Celkem ztráta času, protože tohohle je na netu plno.

Ani ve snu! (2016) - 40 %
Takový klasický český film. Snaží se zde o nějaké vážnější téma, které je v tomto případě spojeno s psychologií, ale ona z toho nakonec vyleze jenom taková jednoduchá moderní romance, která se snaží být ozvláštněna tím, jako kdyby se místy jelo na LSD. A do toho ještě trochu moderního parkuru. Ale kde nic, tu nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat