úterý 11. října 2016

Big Bad, Decommissioned, Ghost Team, Honey 3: Dare to Dance, Kingsglaive: Final Fantasy XV


Big Bad (2016) - 30 %
"Big Bad" je za mě spíše slabota. Docela se mi zamlouvalo, jak se to scenáristicky vyvinulo, ale na druhou stranu, herecky a režisérsky je to docela nuda, mimo jiné i proto, že ten humorný potenciál se nepodařilo z filmu pořádně vykřesat. Prostě je to docela nuda, kterou nakonec nevytrhnou ani masky, v což jsem maličko doufal.

Decommissioned (2016) - 60 %
Fajn akční béčko, které je tak nějak podle mého gusta. Je tu chlap, který je narvaný do situace, kde nechce být, v tomhle případě je to zabití prezidenta, ale vzhledem k tou, že to je bývalý agent, dovede se z toho dostat a zachránit svoje blízké. Je to skoro klišé, ale díky parádním béčkovým hercům to funguje.

Ghost Team (2016) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tyhle rádoby hororové komedie prostě moc nefungují. Jasně, že se na téma lovců duchů komedie nabízí, vždy "Krotitelé duchů" mluví za vše, ale ani s nimi nemá smysl srovnávat, protože "Ghost Team" má jen zajímavé postavy, ale příběh, který je prostě o ničem a který mě nebavil.

Honey 3: Dare to Dance (2016) - 50 %
Musím uznat, že i když to není skvělý film, tak je z celé série "Honey" vlastně nejlepší. Je zde nějaký originální nápad v tom, že se "Romeo a Julie" předělá do hip hop tanečního performance, což nakonec docela fungovalo. Postavy mě bavily, což mě překvapilo, i když vztahově je to taková telenovela, ale snaží se jít trochu do hloubky, na emoce.

Na japonské animaci je strašně moc vidět, jak se chce přiblížit realitě a jak se jí to postupně stále více a více daří, kdy v některých scénách je rozlišení na první pohled skoro nemožné. Jenže už od prvního dílu se s touhle sérií vleče skutečnost, že příběh je až někde v pozadí. Efektní, hezké na oko, ale tak nějak prázdné.

Žádné komentáře:

Okomentovat