čtvrtek 29. května 2014

Gekijoban Pocket Monster Best Wishes! Kyurem vs Seikenshi Keldeo, Grandma's Not a Toaster, Pestrý závoj, Zvonilka a piráti, Burning Hearts


Tohle už je opravdu jen pro skalní fanoušky a já si uvědomuji, že jsem toho docela nechal za sebou. Měl bych si tuhle hru asi osvěžit, protože pořád někde ve mě je ta touha chytat a mít je všechny, i když to je samo o sobě v podstatě nemožné. Celkem nadprůměrné v rámci série, alespoň co se bohatosti mytologie a skvělých soubojů týká.

Výborný nápad co do formy, ale i přesto, že je to docela krátké, jsem měl pocit, že se to až zbytečně protahuje. Hlavně ten pohled babči byl až moc dlouhý, i když pravda, něco málo dovysvětloval. Celkově docela vtipné svým pojetím, ale výjimečné tohle dílko není.

Pestrý závoj (The Painted Veil, 1934) - 60 %
Asi se mi přece jen trochu více líbila modernější verze s Edwardem Nortonem a Naomi Watts, kdy hlavně konec byl takový silnější. Nic to nemění na tom, že tahle dramatická romance funguje i po osmdesáti letech a "Pestrý závoj" by neměl žádného filmového fanouška znechutit.

Zvonilka a piráti (The Pirate Fairy, 2014) - 60 %
Krásná animace, která se od Disneyho prostě očekává, celkem pěkný příběh, kterému se hlavně daří vytvářet nějaké základní události pro Petra Pana a jeho příběh. Jsou zde docela dobré narážky. Tohle je vlastně o zrození kapitána Hooka. Je to trochu klišovité, ale překvapivě ne tolik, jak by se dalo čekat. Tenhle film děti určitě neurazí a vzhledem k jeho délce ho mohou snést i rodiče.

Burning Hearts (2011) - 80 %
Nějak jsem si nebyl jistý, co od toho filmu čekat, a přišel mi jako obyčejná romance, co blbě končí. Jenže pak se najednou film zlomil a došlo na naprosto skvělou sekvenci, kterou jsem sledoval s otevřenou pusou. Ti Asiati opravdu dokáží překvapit a tohle je jeden z těch případů. Opravdu mi to vyrazilo dech, jen tu přece jen chybí trochu větší konzistence celku.

Žádné komentáře:

Okomentovat