pondělí 5. února 2018

My Little Pony Film, Nico the Unicorn, Listopadoví vrazi, Patti Cake$, Phineas a Ferb v paralelním vesmíru




My Little Pony Film (My Little Pony: The Movie, 2017) - 50 %
Rozhodně nejsem fanoušek "My Little Pony", tohle vlastně bylo moje první setkání, ale musím uznat, že to nebylo setkání vyloženě špatné. Nejsem z postaviček na větvi, ale třeba jako muzikál je to docela příjemné. U tohoto animáku si dovedu představit, že to může děti i bavit, což není špatné a není to málo.

Nico the Unicorn (1998) - 50 %
Fajn rodinný snímek, který si ale asi moc dlouho pamatovat nebudete, protože ničím zásadním nevyniká. Samozřejmě až na skutečnost, že je tu jednorožec. Jinak je to ale o tom, jak chudák kluk nezapadá, najde si ale kamaráda v němé tváři, ten je speciální, a tak po něm jsou zlí lidé, ale kluk zvíře zachrání. Je to trochu nuda...

Listopadoví vrazi (November Criminals, 2017) - 50 %
Chloë Grace Moretz a Ansel Elgort fungují dobře, ale příběh nehraje v jejich prospěch. Ještě tak do poloviny stopáže to vypadá, že by to mohlo být docela dobré, napínavé, že by tu mohla být docela zajímavá pointa, ale k tomu překvapivě vůbec nedojde a rozuzlení je hodně o ničem. To je velká škoda.

Patti Cake$ (2017) - 70 %
Jasně, tenhle snímek se srovnání s "8 mílí" asi těžko vyhne, ale sakra, na to, jak to vypadá místy skoro až amatérsky, nebo minimálně hodně nezávisle, se mi to sakra líbilo. Hudba se zde docela dobře vyvíjí a to finále má svoje grády. Ani jedna z postav mi nevadila, naopak bylo celkem jednoduché se s nimi sžít.

Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension, 2011) - 70 %
To je docela dobrá šílenost, kterou jsem do té doby neznal. Seriál mi unikl, i když je určitě možné ho nakoukat, ale musím říct, že film mě zaujal. Má to takový příjemně specifický absurdní humor, staví to místy na banálních scénách, ale ta absurdita je schopná je dotáhnout k něčemu novému. Dobré, vtipné, hezky divné.

Žádné komentáře:

Okomentovat