úterý 20. února 2018

Christmas Inheritance, Our Souls at Night, Pottersville, The Meyerowitz Stories (New and Selected), Velká oříšková loupež 2




Christmas Inheritance (2017) - 40 %
Hezký, na první pohled líbivý romantický film, který bych šacoval spíše na Hallmark než na Netflix. Je zde holka z města, která prd umí, dědička která se má zavděčit, a je zde maloměstský chlapík, s kterým nemá nic společného, ale je jasné, že se do sebe musí zamilovat. Tak nepravděpodobné, ale stejně to snesete.

Our Souls at Night (2017) - 60 %
Robert Redford a Jane Fonda ukazují, že v jejich případě věk skutečně mnoho neznamená. Vypadat a pohybovat se v osmdesáti jako oni, asi budu nejšťastnější člověk na světě. Bohužel film stojí a padá na nich, scenáristicky je to takové ploché, očekávatelné a bez nějaké pořádné gradace, což mě trochu mrzelo.

Pottersville (2017) - 60 %
Tohle je tak neskutečně divný film, ale přitom tak skvěle obsazený, že jsem se u něj prostě musel bavit, i když bych nechtěl. Chlapíka s tváři Michaela Shannona si spletou s Big Footem. On teda na sobě měl masku gorily. A to všechno má kolem sebe spoustu bizarních postaviček, které jen přidávají na bizarnosti. Divný, ale hezky divný film.

Snímek "The Meyerowitz Stories (New and Selected)" je zábavný takovým svým specifickým, nostalgickým způsobem, kdy každá postava, tedy alespoň hlavní, je zde nějakým způsobem narušená, ale snaží se žít, jak nejlíp umí. Herecky je to skvěle obsazené a překvapí, jak jsou herci přirození, i když chvílemi trochu přehrávají.

Velká oříšková loupež 2 (The Nut Job 2: Nutty by Nature, 2017) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale i když animace ještě docela ujde, stejně je "Velká oříšková loupež 2" jeden z těch animovaných filmů, které kolem vás proplynou, nejspíš na ně vezmete děti, ale nejspíš si na ně za nějako dobu nevzpomenete. Pokud ano, jedině proto, že by někdo natočil další díl, což vždycky hrozí.

Žádné komentáře:

Okomentovat