pondělí 17. dubna 2017

Noční zvířata, Apache Trail, Gangsterská nevěsta, La bestia nello spazio, One Hundred Men and a Girl


Noční zvířata (Nocturnal Animals, 2016) - 60 %
Nejedná se o vyloženě špatný thriller, ale co si budeme povídat, není ani vyloženě dobrý. Kdyby zde nebyly takové herecké výkony, jaké zde jsou, je thriller, který je zde obsažený, v podstatě nudou. Ničím zásadním nepřekvapí, jen je docela drsný. Finále mě ale hodně zklamalo. To není otevřený konec, to je nevyřčení ničeho.

Apache Trail (1942) - 50 %
Fajn průměrný western, který má celkem problém v tom, že se zaměřuje více na romantickou rovinu než na samotný western jako takový. Netvrdím, že by neměla být romantická rovina obsažena, ale asi bych ji raději viděl v pozadí. Snímek se snaží být spíše rodinným pokoukáním než něčím drsnějším, což je také škoda.

Gangsterská nevěsta (Ball of Fire, 1941) - 70 %
Hezká komedie o tom, jak osm profesorů zjišťuje, že encyklopedické znalosti skutečně nejsou všechno. Objevují emoce, ženskou krásu, jednoduše to všechno, co přes encyklopedie, jež psali, doposud neviděli. Tohle by klidně mohlo patřit do zlatého fondu pro pamětníky, protože je to celkem milý a zábavný film.

La bestia nello spazio (1980) - 60 %
Tohle je tak špatně natočené, ale s tak odvážnými erotickými scénami a celkově s takovou naivitou, že se mi to prostě líbilo a docela jsem si tuhle bizarnost užíval. Film má blbý příběh, blbé postavy, ale celkové provedení je tak nějak prostě fajn. A ano, velký podíl na tom mají dobré a detailní erotické scény.

Hezká komedie s celkem originálním příběhem. Dívka chce pomoct svému otci a další devadesáti devíti pracujícím muzikantům, kteří nemají orchestr, k tomu, aby mohli hrát a svůj vlastní orchestr měli. Hlavní hrdinka je velmi příjemná v tom, jak je neodbytná. Te happy end se mi tu i líbil, což se mi tak často nestává.

Žádné komentáře:

Okomentovat