středa 5. dubna 2017

American Violence, Anchors Aweigh, Becket, Bleed for This, Diet of Sex


American Violence (2017) - 20 %
Denise Richards prostě není dost dobrá na to, aby zvládla roli specialistky na sériové vrahy, stejně jako "hrdina" není dost dobrý na to, aby zvládnul roli nebezpečného nebo alespoň zajímavého vraha. Vše ale stejně padá už na začátku se scénářem, který se sice tváří, že by mohl být dobrý, ale není, stává se z toho jen taková podivná romantická krimi.

Anchors Aweigh (1945) - 70 %
Gene Kelly a Frank Sinatra v jednom filmu. To je docela dobré spojení, které funguje. Frank Sinatra měl prostě neskutečný hlas, ale film stojí i na Kellym. Oba dva jsou zábavní a hravý, stejně jako film, který využívá i animované prvky, když se mu to zachce. Romance není nijak překvapivá ale hezká ano.

Becket (Becket, 1964) - 80 %
"Becket" je film, který má dvě silné stránky - jmenují se Richard Burton a Peter O'Toole. Tohle je dvojice, která film táhne, statní jsou v podstatě jen křoví. Jsou neskutečnými herci a dávají to najevo. A ne, nepochopím, že třeba ani za tohle nedostal Peter O'Toole Oscara. Je šílený, uhrančivý, démonický, ale přitom pořád skvělý.

Bleed for This (2016) - 75 %
Boxerské filmy jsou prostě dobré a potvrzuje to i snímek "Bleed for This" s Milesem Tellerem v hlavní roli. Boxer, který měl nehodu, ale i přes zranění páteře se úspěšně vrátil. Tohle je prostě silný příběh. A Miles Teller ukazuje, že je jedním z nenadanějších a nejoddanějších herců současné mladé generace.

Diet of Sex (2014) - 50 %
Snímek je spíše takovou lehkou anekdotou o tom, jak dvojice nevěděla, co dál se životem, tak si řekli, že by mohli zkusit sex. To vede k několika málo vtipným situacím, hlavně ta s jejími rodiči, ale celkově je to spíše o poznání toho že náhodný sex může vést k něčemu víc. V zobrazení erotiky je to krásně názorné, což oceňuji.

Žádné komentáře:

Okomentovat