úterý 8. srpna 2017

Om Shanti Om, Only for One Night, Outcast of the Islands, Pandora, Panther Girl of the Kongo




Om Shanti Om (2007) - 80 %
Na indických filmech to většinou nejsou hudební čísla, která mě zaujmou, ale v případě snímku "Om Shanti Om" jsou to i hudební čísla, která mě hodně bavila. Mají v sobě skvělou pozitivní energii, jsou skvěle natočená, nápaditá a krásně kýčovitá. A do toho příběh, který je dobrý a skvěle zahraný výbornou ústřední dvojicí.

Only for One Night (2016) - 30 %
Předvídatelný thriller, který už jste nejspíš viděli v různých provedeních. Tenhle sází na to, že bude sexy, že bude cool, že budu postavy vypadat jako normální lidé, ale přitom je to všechno stylizované a realističností to nezavání ani na chvíli. Nebo tak maximálně na jednu minutu, víc určitě ne. Ani napínavé to není.

Outcast of the Islands (1951) - 70 %
I když to podle plakátu skoro vypadá jako nějaký dobrodružný film, ve skutečnosti se jedná o docela dobré drama, které stojí hlavně na zajímavých postavách. Nevím, jestli ta mužská hlavní role, Trevor Howard, vás zaujme víc než jiní herci, ale rozhodně zvládá dobře roli muže, který chce dosáhnout mnoho, ale nemá na to. Tohle je dobré psychologické drama.

Pandora (2016) - 45 %
Klasicky a bohužel hodně americky natočený katastrofický snímek, u kterého máte pocit, že se vás přece jen snaží některými scénami vydírat. Kdyby to bylo více korejské, bylo by to fajn, ale takhle je to jen řemeslně velmi dobře zvládnutý film, který ale v žánru nepředstavuje ale vůbec nic nového ani zajímavého.

Původně natočeno jako seriál, který má celkem 12 dílů, každý plus mínus 15 minut a vždy končí otevřeně, aby měli diváci důvod se podívat na další díl. Má to být akční, ale je to hodně se opakující, nejvíce je to vidět na postavě monstra, chudáka humra, který má být obrovský. Opakují se exteriéry i interiéry a popravdě hlavní postava stojí za prd.

Žádné komentáře:

Okomentovat