pondělí 7. srpna 2017

Lovesong, Made for Each Other, Naam Shabana, Neil Stryker and the Tyrant of Time, Next Time We Love




Lovesong (Lovesong, 2016) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tenhle film se tváří, jako že chce sdělovat něco důležitého, že láska má mnoho podob, ale prostě je to jen o tom, že se člověk zamiluje do někoho, do koho by se zamilovat neměl, ten druhý mu to ani pořádně nevrací, ale on za ním jde jako pejsek. Film je prostě jen jedna velká póza, která je o ničem.

Made for Each Other (1939) - 60 %
James Stewart mě asi nemůže zklamat, a to ani v těchto prvních filmech, které točil. I když ono prvních, v této době už jich měl na kontě dvě desítky, ale hrál teprve pět let. V jeho herectví je ale něco, co mi prostě učarovalo, a i když není komedie vyloženě vytříbená, díky němu ji snesete docela snadno.

Naam Shabana (2017) - 55 %
Tapsee Pannu je rozhodně zajímavá herečka, a to mimo jiné i v tom, že není vyloženě kráskou, ale přesto dovede zaujmout a strhnout vaši pozornost na svou osobu, takže se na ni chcete dívat, a to hlavně v dramatičtějších chvílích, sedí jí i akční rovina, i když tahle určitá odpověď na Bourna není úplně ono.

Je to strašná srágora, je to natočené jako srágora, ale právě na tom srágorovitém pojetí se mi něco líbilo. Asi to, jak je to levné, jak si to na nic nehraje, jak je to naivní a trikově jednoduché, jak zde vystupuje Walter Koenig. Prostě film, který vás nejspíš neosloví, ale pokud, tak svou příšerností, bizarností a jednoduchostí.

Next Time We Love (1936) - 60 %
Margaret Sullavan a James Stewart si zde sedli, a tak finále filmu dovede některé diváky i vzít za srdce. Neříkám, že je to skvělé romantické drama, ale je to dobré, není to zbytečně odlehčované, aby to bylo moc naivní, ale není to ani zbytečně emotivní, abyste měli pocit, že se vás film snaží vydírat. Celkově docela sladěné.

Žádné komentáře:

Okomentovat