čtvrtek 13. dubna 2017

Gang of Littles, Girl Asleep, Král videoher, Linda, Tarzan a jeho družka


Gang of Littles (2016) - 35 %
Neskutečně roztahaný rodinný film o tom, že čtyři děti mají určité ambice, ale jejich okolí jim moc nepřeje. Kdyby tohle bylo podáno jako společenské drama, tak to možná má potenciál zaujmout a něco sdělit, ale jako tahle podivně laděná komediální kriminálka to prostě moc nefunguje a spíš vás to unaví.

Girl Asleep (2015) - 70 %
Snímek, který se mi prostě musí líbit pro svou fantazii a zároveň bizarnost a absurdnost toho, co sledujeme. Jsou zde postavy trochu podivných studentů, takoví ti zakřiknutí, které nikdo nemá moc rád, ale právě jejich příběh je zajímavý. Hlavně dívky, kterou sledujeme. Tohle je prostě tak divné, až je to krásné.

Král videoher (Grandma's Boy, 2006) - 60 %
Taková nenápadná komedie, která více řekne někomu, kdo někdy něco hrál, ať už na počítači anebo na televizi. Je fajn, že romance je zde spíše v pozadí a nedere se do popředí, protože v tu chvíli to funguje docela dobře. Jsou zde vtipné scény, pěkně ujeté a nudné, taková celkem americká klasika, ale spíše se kloním k pozitivnímu hodnocení.

Linda (1981) - 50 %
Je to pěkná přehlídka prsou. A přesně proto dávám průměrné hodnocení, protože těch odhalených žen je zde skutečně velké množství a prostě se na to hezky kouká. Před těmi více jak 30 lety prostě nebylo tolik umělotin, což je krásné. Je to retro, ale příjemné retro. Dějově ale zrovna nemoc velký objev.

Tarzan a jeho družka (Tarzan and His Mate, 1934) - 65 %
Další příběh z džungle, kde máte skoro pocit, že jste se vrátili do dění reality show a sledujete, jak se postavy dál vyvíjejí, co prožívají a jakým nebezpečím musejí čelit. Scény se zvířaty jsou pořád dobré, ale celkově už mi to nepřišlo až tak moc nápadité. Jane je zde ale snesitelnější než v prvním dílu, navíc jsou zde celkem dobré, odvážné scény.

Žádné komentáře:

Okomentovat