čtvrtek 20. dubna 2017

Cash McCall, College Humor, Davy Crockett and the River Pirates, Fallo!, Fear of Water


Cash McCall (1960) - 80 %
Tenhle snímek mě prostě chytl v tu pravou chvíli. Potřeboval jsem něco nenáročného, pro usmání, hezkého s happy endem, což se v tomhle případě podařilo. James Garner a Natalie Wood jsou správná dvojka, která se hrozně hezky popichuje, a bavili mě. Scénář není nic skvělého, ale prostě jsem si film užil.

College Humor (1933) - 50 %
Tohle nebylo moje první setkání s Bingem Crosbym, bylo už druhé, ale rozhodně nemohu říct, že by mě tento jeho snímek nějak extra bavil. Je to taková průměrná komedie o tom, jak se na škole soupeří o dívku. Je to strašně naivní a nebylo zde nic, co by mě dovedlo rozesmát. Jen ten neustálý pozitivismus je celkem fajn.

Takový klasický disneyovský film pro celou rodinu. S historií to nemá nic společného, spíše je to takový příběh Toma Sawyera v době, kdy už mu bylo čtyřicet let a všem okolo taky. Snaží se to o humor, ale je to spíše groteska, která není až tak vtipná, sem tam potěší trocha gradace napětí. Rodinný průměr.

Fallo! (2003) - 60 %
Tinto Brass je starý prasák a díky za něj. Jeho filmy se vyznačují tím, že moc neřeší děj, i když sem tam se i v tomhle povídkovém provedení nějaká myšlenka najde, ale především se vyznačují tím, že jsou zde krásné ženy, které ani nevypadají nějak moc uměle. Moc hezky se na ně kouká a už jen proto stojí za to Brassovy snímky sledovat.

Fear of Water (2015) - 55 %
Příjemně civilní romance mezi dvěma dívkami, která je ještě podtržena tím, že obě nemají úplně jednoduché životy a musejí se srovnávat samy se sebou. Ale díky společnému sblížení mohou jít dál. Právě ta civilnost se mi na snímku hodně líbila a společně s holkami jsem to vydržel až do úplného konce.

Žádné komentáře:

Okomentovat