úterý 18. dubna 2017

Auf der Alm da gibt's koa Sünd, Beyond Redemption, Bombshell, Noční rande, Tarzanovo newyorské dobrodružství


Na tenhle film musí mít asi člověk náturu. A já nejsem z těch, do by podobnou náturu měl. Bláznivá tyrolská komedie, která je trochu šmrncnutá erotickým filmem, ale hlavně jde o to, aby zde ženy pobíhaly od pasu nahoru nahé a nejlépe v kalhotkách. Tohle opravdu není pro každého a může to urazit váš vkus.

Beyond Redemption (2015) - 50 %
Není to nijak skvělý film, přece jen je na něm patrné, že má docela nízký rozpočet, ale musí se nechat, že když už je zde nějaká akční scéna, není úplně špatně provedená. Tohle je na filmu příjemné, protože na akční scény mnohdy kašlou i mnohem větší produkce, než jaká je zde celkem střídmě prezentována.

Bombshell (1933) - 55 %
Hollywood je skvělým prostředím pro to, aby se v něm točily filmy, ale je to také skvělé prostředí pro to, aby se o něm filmy točily. Snímku "Bombshell" se ale nedaří úplně vyhmátnout tu tíživou a temnou podstatu Hollywoodu, který vás dovede semlít, spíš se zaměřuje na romanci a hvězdné manýry.

Noční rande (Date Night, 2010) - 80 %
Steve Carell a Tina Fey mě tu nesmírně bavili a jako pár se k sobě skvěle hodili. Navíc ale má film ještě další pozitiva. V první řadě je to skutečnost, že jsou zde skvělí herci v důležitějších i méně důležitých rolích. Nechybí výborný humor a skvělé scény, kdy hlavně ty manželské jsou povedené a dovedou tnout do živého.

Tarzanovo newyorské dobrodružství (Tarzan's New York Adventure, 1942) - 50 %
Tarzan a Jane se musejí podívat do velkoměsta, protože jejich malý syn byl unesen. On už to tedy není tak malý kluk, ale přece jen, je docela naivní. Děj vede k několika docela pěkným momentům a celkové ladění je spíše směrem k rodinnému filmu. Akce už zde není skoro žádná a ani těch zvířat si moc neužijete.

Žádné komentáře:

Okomentovat