úterý 31. ledna 2017

Call of Heroes, Contract to Kill, Counting, David Brent: Life on the Road, Ghostheads


Call of Heroes (2016) - 70 %
Možná je děj trochu jednoduchý a záporák je strašně nudný a křečovitý, ale tohle je film, na který se chcete podívat pro jeho akční scény, a ty jsou prostě úchvatné. Hong Kong zase ukazuje, že nejkrásnější bojové scény mohou přijít jenom z Asie. A funguje to skvěle, místy dokonce i s digitálními triky.

Contract to Kill (2016) - 20 %
Steven Seagal už natáčí filmy jen proto, aby pořád točil, a také proto, aby si mohl sáhnout a nahou ženskou, Jiný důvod v tom moc není. Ruce dokáže v celkem statických záběrech pořád ohýbat dobře, ale spíše se nás snaží přesvědčit, že je výborným řečníkem, protože teď toho ve filmech nakecá hodně. Akce pak je na jiných anebo chybí úplně jako v tomhle případě.

Counting (2015) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale podobné dokumenty mi moc nedávají. Je zajímavé vidět, jak jsou různá místa odlišná, ale bez komentáře je to pro mě skoro jak sledovat video, které jsem si mohl natočit sám. Raději se na ta místa podívat a prožít si jejich atmosféru na vlastní kůži, to by byl teprve ten správný zážitek.

Ricky Gervais není můj velký oblíbenec, protože jsem jeho tvorbu nijak moc nesledoval, i když v poslední době se ke mně dostává víc. Musím ale uznat, že má zajímavý smysl pro humor, který mě tady uhranul. Někdy je to hrozně trapné, někdy je to prostě blbé, ale jindy jsou ty vtipy povedené. Měl bych dát "Kanclu" šanci.

Ghostheads (2016) - 50 %
Snímek ukazuje hlavně to, že je zajímavé, na co se lidé ve svém životě dokážou upnout a skutečně tím žít. Jako kdyby bylo moc komplikované žít sám za sebe, a je jednodušší navléct uniformu někoho jiného. Nebo jsme tím, co zkopírujeme? Vlastně nevím, jaký si udělat názor, ale film funguje hlavně jako zajímavý ukázka fandomu.

Žádné komentáře:

Okomentovat