čtvrtek 13. října 2016

The Bronze, The Brooklyn Banker, Dcera, The First Monday in May, Through the Eye


The Bronze (2015) - 60 %
Melissa Rauch si zde hraje to svoje, co jí docela sedne, ale její postava má celkem hloubku, což mě překvapilo. Je to maličko jednoznačné a dějově průzračné, ale musí se tomu nechat, že to má dobré nápady. Erotická scéna, která je bohužel s dvojnicí, skutečně stojí za to, protože tohle se ve filmech rozhodně často nevidí.

The Brooklyn Banker (2016) - 30 %
Na první pohled se to tváří jako celkem obyčejný mafiánský film, který si něco bere z "Kmotra", ale opravdu jen něco málo, jeho kvalitám se to ani trochu neblíží. Vlastně je to jen vztahové drama o tom, jak to může dopadnout, když se chytnete špatných lidí. A sem tam je i trocha toho násilí, které není až tak zle provedeno.

Dcera (The Daughter, 2015) - 60 %
Dobré herecké výkony v dramatu, kterému by možná o něco více sedělo divadlo, odkud také film vzešel. Sešli se tu ale výborní australští herci, to se musí nechat a ani jeden z nich není nijak špatný. Dějově mě ale snímek nakonec tak nenadchnul, jak jsem si myslel, Přece jen podobné odhalování tajemství mám rád.

The First Monday in May (2016) - 40 %
Kdyby se jednalo o film, kde bude posledních několik minut, nebo kde se jen bude procházet výstavou, tak mě to zajímá. Ale takhle mi to jen přišlo jako ukázka snobství, které mi prostě nesedí. Šli tam lidé proto, aby se podívali na nádherné exponáty, anebo jen proto, aby se zviditelnili? Anebo tam šli, aby zviditelnili jiné? Asi vzájemné zviditelnění dohromady.

Through the Eye (2011) - 20 %
Nějak nevím, co by mě na tomhle filmu mělo zaujmout. Tom Sizemore si zase jede tu svou hereckou béčkovou klasiku, je zde za hajzla jednoduše řečeno, což ale není jediná postava, která má podobný atribut. Snaží se to být akční, ale v podstatě to akční není, postavy mě nezajímaly, příběh vlastně také ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat