pátek 7. října 2016

Buchty a klobásy, Agent 69 Jensen i Skyttens tegn, Black Road, Hard Target 2, Girls for Sale


Buchty a klobásy (Sausage Party, 2016) - 70 %
Po traileru jsem čekal, že to bude ještě o něco vtipnější, ale asi bylo jasné, že zde budou hluché momenty, pokud se tomu tvůrci pokusí dát nějaký sjednocující příběh, což jim skutečně vešlo. Hlasově naprosto skvělé, animačně výborné a některé nápady prostě k nezaplacení. Finální orgie jsou paráda!

Poslední díl série erotických "Znamení" a musím uznat, že už to není tak nápadité, že už mě to nebavilo tolik, jako předchozí filmy. Nebudu dávat filmu výrazně níž, ale přece jen je asi dobře, že se v nejlepším přestalo a série dál nepokračovala. Erotika je zde ale pořád povedená. Tohle retro se mi líbí.

Black Road (2016) - 20 %
Skoro by to i vypadalo, že se tohle sci-fi na začátku snaží něco říct, že to bude technologické, ale ve skutečnosti se jedná jenom o film, kde se o nějakém pokroku mluví, ale skutečnou vědeckou fikci zde vlastně neuvidíme. Tahle moderní sci-fi, která se natáčejí co nejlevněji, se mi prostě nezamlouvají. Přijde mi to jako past na diváky. Hlavně když to ani nemá dobrý nápad.

Hard Target 2 (2016) - 40 %
Scott Adkins rozhodně není z těch týpků, proti kterým bych něco měl, ale v tomhle případě si vybral film, kde mě absolutně nezajímal příběh, protože důležitější bylo, jak se mu povede v jednotlivých soubojích a kolik těch soubojů bude. A on se rozhodně ohánět umí. Jeho kopy jsou super, ale i tak mi toho přišlo málo.

Girls for Sale (2016) - 10 %
Jsou filmy, na které vás skutečně nebaví se koukat, protože je to naprosto o ničem. Snímek "Girls for Sale" je jednom z nich. Od začátku do konce se zde v podstatě nic nestane, nejsou zde vyhrocené scény, respektive jsou jen naznačeny, anebo opravdu špatně zahrány, a celkově tenhle snímek postrádá jakýkoli náboj, nemluvě o alespoň troše kvalitní režie.

Žádné komentáře:

Okomentovat