sobota 12. září 2015

Terče, Narušitelé, Terče, Tom a Jerry: Špionská mise, Turkey Shoot


Terče (Targets, 1968) - 75 %
Výborný snímek, který ukazuje, že vrahem může být skutečně kdokoli, třeba jen proto, že to chce zkusit. Anebo jen jednou vystřelí. Do toho ještě dostáváte hereckou legendu Karloffa ve filmu o tom, že být hercem není jednoduché, ale ono i být divákem může být v některých případech velmi nebezpečné. Zajímavý scénář, který je veden kupředu zajímavými herci.

Narušitelé (The Intruders, 2015) - 25 %
Že bych z toho dělal úplný odpad, to se mi moc nechce, ale musím uznat, že tohle opravdu není povedené. Snímek, který je prezentován jako thriller, by měl v divákovi vzbudit napětí, ale to se v tomhle případě neděje vlastně ani s jednou scénou. Snímek, ač krátký, se docela vleče a vy jste nakonec rádi, že je za vámi.

Klíč (The Skeleton Key, 2005) - 50 %
Za ten závěr dávám snímku alespoň ten průměr, protože je to přece jen zajímavé vyústění, i když se k němu tedy schyluje pěkně dlouho. Místy je to zbytečně roztahané, což tomu ubírá na atmosféře a staví se nakonec hlavně na tom, že jsou zde herecké výkony, které zážitek nekazí. Překvapivě to platí i o Kate Hudson, kterou jinak vůbec nemusím.

Tom a Jerry: Špionská mise (Tom and Jerry: Spy Quest, 2015) - 40 %
Na snímek jsem se podíval hlavně proto, abych viděl, jak se tihle dva přesunuli do nové doby a jaké jsou jejich současné příběhy. Zjistil jsem několik věcí. Jejich škádlení je pořád výborné, ale dlouhá stopáž jim nesluší. Líbilo se mi, že se tu objevily další postavy, které si pamatuji, hlavně Johnny Quest. Jenže jsem se bohužel nudil...

Turkey Shoot (2014) - 60 %
Ten film má špatný scénář, má divné scény, které nejsou moc pěkně nasnímané, má spoustu digitálních triků, které se mi většinou moc nezamlouvaly, ale stejně si nemůžu pomoct, mě tohle strašné béčko prostě bavilo. Dominic Purcell se mi líbí čím dál víc a já vlastně nevím proč, ale při tomhle filmu jsem se prostě bavil.

Žádné komentáře:

Okomentovat