středa 17. června 2015

Noc, Tropická bouře, Divočáci, Král Škorpión: Vzestup Říše, Mutant


Noc (La notte, 1961) - 40 %
Omlouvám se za ta slova, ale už dlouho jsem neviděl film o hovnu, jako je právě "Noc". Nelíbí se mi postavy, které jsou zde znázorňované, nelíbí se mi jejich životní styl a nelíbí se mi ani to, o čem vlastně snímek vypráví, protože je to o ničem. Tahle éra italského a francouzského filmu mi začíná sedět méně a méně.

Tropická bouře (Tropic Thunder, 2008) - 80 %
Mám rád Bena Stillera jako herce, ale možná ještě raději ho mám jako režiséra, protože vždycky dokáže z filmu vymáčknout to správné. V tomhle případě je to skvělá kritika herců, navíc provedená tak, že je to opravdu zábavné. Skvělí herci byli vybráni do všech rolí, ale na Roberta Downeyho Jr. a Toma Cruise prostě nejde zapomenout.

Divočáci (Wild Hogs, 2007) - 60 %
Je to docela blbost, ale nemůžu si pomoct, mám tuhle komedii celkem rád. Ta čtveřice mi prostě sedla, protože všechny čtyři herce mám hodně rád, Travolta je navíc jeden z nejoblíbenějších. Je tu i Marisa Tomei, Ray Liotta a nakonec i Peter Fonda. Ano, nekoukám na to kvůli příběhu, ale právě kvůli herců. A to mi v tomhle případě stačí.

Král Škorpión: Vzestup Říše (The Scorpion King: Rise of a Warrior, 2008) - 5 %
Po jedničce, která je celkem fajn, zábavná, akční a má Rocka, přišlo pokračování, které nemá ale naprosto nic. Neskutečně slabý film s debilními hereckými výkony, strašnými postavami, hrozným scénářem, který originalitu nepoznal ani z rychlíku, ale hlavně tak odpornými digitálními triky, že se na to opravdu nedá koukat.

Mutant (Gwoemul, 2006) - 80 %
Velká spokojenost. Osobně v poslední době jedu na kaiju vlně, a tak jsem rád, že jsem se na tenhle snímek dostal právě v tomhle období. Je to zábavné, popírá to žánr, ale přitom to dokáže být akční a hlavně pořádně drsné. Až neskutečně mě překvapily triky, které jsou nesmírně dobré, a monstrum skutečně vypadá, jako kdyby tam bylo. Skvěle jsem se bavil.

Žádné komentáře:

Okomentovat