sobota 28. června 2014

Karaoke!, Alpha House, Our Lady of Lourdes, Píseň pro nevěstu, Proximity



Karaoke! (Karaoke!, 2013) - 50 %
Ničím zásadním mě tenhle snímek nenadchnul. Má v sobě určitou nostalgii, ztrápenost ze života, ale je v něm pořád cítit něco celkem pozitivního, což je fajn. Přesto je spíše negativní a je vidět, že lidé nedokážou a někdy ani nechtějí řešit problémy. Nepříliš objevné.

Alpha House (2014) - 40 %
Když se chcete podívat na film, kde je celkem zajímavá sbírka odhalených ženských ňader, tohle je docela dobrá volba. Jsou tu různé tvary, velikosti a formy realističnosti. Jinak je to ale kravina, která většinou ani není vtipná, alespoň však trochu odkazuje na prcičkovskou sérii, ač ne právě v tom nejlepším.

Our Lady of Lourdes (2013) - 80 %
Zajímavé spojení dramatu s fantastickými prvky, které funguje docela dobře, protože dokáže přenášet emoce. Tohle se každému filmu nedaří. Tady je příběh, jsou zde zajímavé scény a postavy, které mají hloubku, s nimiž film skutečně prožijete. Rozhodně stojí za zhlédnutí. Tady je prostě vidět snaha něco předat, i kdyby to měl být "jen" příběh.
Film můžete zhlédnout zde.

Píseň pro nevěstu (The Wedding Singer, 1998) - 50 %
Rozhodně to není nejlepší sandlerovka, k tomu má docela daleko, ale spojení Sandlera s Barrymore prostě funguje pokaždé. Těma dvěma se dá fandit, i když je příběh až neskutečně čitelný a nepřipraví na diváka žádné překvapení. V tomhle je hlavní chyba filmu. Je až moc tuctový.

Proximity (2013) - 75 %
Tenhle film se snaží i o celkem zajímavý příběh, ale v první řadě je to film, který má výborný drive a atmosféru. Jede se zde na plné kule a funguje to. Je to napínavé a vůbec nevadí, jak je to krátké. Skvěle provedená akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat