neděle 22. června 2014

All's Fair, Policejní akademie 4: Občanská patrola, Natives, The High Cost of Living, Lišky


All's Fair (2014) - 50 %
Vyrovnat se s rozchodem není jednoduché, hlavně ve chvíli, když se s vámi holka rozejde ve chvíli, kdy ji požádáte o ruku. Velmi neoriginální téma, které je alespoň trochu originálně řešeno, i když ani v tomhle případě to tvůrci nepřeháněli. Blbá situace, celkem standardní zfilmování.

Policejní akademie 4: Občanská patrola (Police Academy 4: Citizens on Patrol, 1987) - 40 %
Už se nám to trochu opakuje a tenhle film v podstatě vykrádá sám sebe. Jsou zde scény, které se v podobném provedení objevily v předchozích filmech. Nejzajímavější je asi scéna z bazénu, kde z Leslie Easterbrook konečně vidíme to, co jsme vidět chtěli.

Natives (2013) - 40 %
Když chcete poznat, s kým skutečně spíte, vezměte ho ke svým rodičům. A je jedno, jestli jste heterosexuální anebo homosexuální pár. Indiánská dívka, která nechce se svou kulturou nic mít, vezme svou partnerku rodičům, aby ji představila. Vztah chce držet v tajnosti. Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že snímek hrál na téma lesbiček a zbytek tak nějak unikl do ztracena. Nijak výjimečný není.

The High Cost of Living (2010) - 55 %
Zajímavý příběh, který se postupně stává méně a méně zajímavým. Co je třeba mu ale nechat, to je skutečnost, že ta romantická rovina celkem funguje, navíc zde není klasický happy end, což jsou také určité body navíc. Film se ale stejně tváří trochu silnější a lepší, než jakým ve skutečnosti je. Mou pozornost si po celou dobu udržet nedokázal.

Lišky (Foxes, 2011) - 70 %
Výborná atmosféra je to, co mě ve filmu dostalo. Spojení s liškami už tolik ne, ale z toho filmu je prostě cítit, jak je něco pod povrchem. Je to trochu samsovská metamorfóza, ale pojatá nikoli od bodu proměny, ale směrem k němu.

Žádné komentáře:

Okomentovat