středa 25. června 2014

Policejní akademie 7: Moskevská mise, The Sunshine State, Tom yum goong 2, Black Bike Week, Warrior Assassin


Policejní akademie 7: Moskevská mise (Police Academy: Mission to Moscow, 1994) - 20 %
Tohle už se prostě nedá. Ty postavy to nezachrání, stejně jako to nezvládnou ani Perlman a Lee. Je to strašná konina, stejně jako je strašná ta zápletka. Prostě jen blbina, kde jsou na sebe naskládané nudné gagy. Jsem zvědavý, jestli skutečně dojde na ten osmý díl.

The Sunshine State (2012) - 40 %
Dlouhé, unylé, ani to není herecky zajímavé, natož pak aby to bylo zajímavé svými dialogy. Prostě jen dva muži, jeden starší, jeden mladší, kteří spolu vedou konverzaci, jež se trochu zvrtne. Ano, dialog bývá hodně nebezpečný, ale tohle je prostě nuda.

Tom yum goong 2 (2013) - 75 %
Tohle se mi líbilo mnohem více než první díl. Ta akce je zde místy skutečně nadpozemská, v té ohnivé místnosti je to naprosto skvělé. Potěšila mě přítomnost RZA, který tyhle filmy očividně miluje. Výborná sekvence je i na motorkách, jen škoda těch příšerných digitálních triků. Příběh tady není až tak důležitý, což je na něm také vidět.

Black Bike Week (2013) - 30 %
Asi bych musel být motorkář, aby mi tenhle film něco řekl. Takhle mi neřekl vůbec nic, snad jen to, že černoškám twerking sluší a ani nevadí, že jsou macaté. Možná je to tím ještě lepší. Mám pocit, že to je docela málo, co jsem si odnesl, abych mohl film hodnotit lépe.

Warrior Assassin (2013) - 30 %
Trochu moc amatérské na to, aby se mi to mohlo líbit. V některých chvílích jsou ty herecké výkony skutečně otřesné. Dá se to ale zvládnout, když nečekáte moc ani od bojových umění, která zde budou prezentována. Jednohubka s nedotaženým příběhem a podceněným i zbytkem filmařské práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat