pondělí 19. února 2018

24 Hours to Live, Cuba and the Cameraman, El Camino Christmas, Komici, Naledi: A Baby Elephant's Tale




24 Hours to Live (2017) - 50 %
Takový celkem průměrný akční thriller, kde je nějaký ten skoro až sci-fi prvek který není zrovna nic extra, ale dá se kousnout. Ethan Hawke je ten typ, který dá i celkem obyčejné akční postavě něco trochu víc, a tak s ním snesete i tuhle jinak celkem obyčejnou jízdu, která má pár dobrých scén, ale jako celek výborná není.

Cuba and the Cameraman (2017) - 70 %
Na Kubu bez cenzury, anebo alespoň tak se dokument tváří, protože nám ukazuje, že jsou zde lidé nespokojení, že mají svoje problémy, ale co je zajímavější, i když si třeba stěžují, i když kamera odhaluje pořádné problémy ve zdravotnictví, tak ti lidé zde žijí, a ač je smutek někdy dostane, stejně se většinou tváří šťastně.

El Camino Christmas (2017) - 40 %
Myslel jsem si, že by to mohla být docela fajn komedie, taková nezávislá, ale s několika docela dobrými a zajímavými herci. Ukázalo se, že to není komedie ani trochu a není tu nic, čemu by se měl člověk mát. Jediný, kdo tu roli zvládá nějak se ctí, je Tim Allen, který prost dovede i z tohohle udělat něco snesitelného.

Komici (Funny People, 2009) - 70 %
Mám rád Adama Sandlera a asi mu vždycky budu nadržovat. Tenhle snímek má trochu přepálenou stopáž a ve chvíli, kdy se tam řeší vztah hlavní postavy s bývalou láskou, už mi to přišlo prostě moc nudné, ale jinak se zde sešli skvěle vybraní herci, kteří si navzájem sedli, a já jsem se spolu s nimi dobře bavil.

Dokument, který ukazuje, jak je celkem těžké přežití slonů v divočině, a to ani nemluvím o tom, že jsou zde pytláci. Jejich život je i tak komplikovaný, jak se ukazuje na příběhu jednoho slůněte. Ke konci je to hodně ekologické, ale to k tomu patří, nutno ale přiznat, že celkově dokument až tak zajímavý není.

Žádné komentáře:

Okomentovat