sobota 19. srpna 2017

Take Me Out to the Ball Game, Tangled: Before Ever After, Mladí Titáni: Jidášova smlouva, Mladá čarodějnice, Tees Maar Khan




Frank Sinatra a Gene Kelly prostě nemohly být špatnou volbou. A i když je snímek neskutečně pozitivní a pořád s úsměvem na tváři, je to právě tenhle fakt, proč vás bude bavit. Navíc jsou zde pak taneční/hudební čísla, která jsou na Busbyho Berkeleyho klasicky dobře provedená a vypracovaná. Bavil jsem se.

Je docela fajn se vrátit k oblíbeným postavám, ale musím říct, že mě tenhle ani ne hodinový film nijak moc nezaujal. Tedy snad až na animaci, která je oproti mainstreamové 3D celkem změna, ale rozhodně ne k horšímu. Sem tam je to vtipné, sem tam je to docela nuda. Za mě v konečném součtu průměr.

Mladí Titáni: Jidášova smlouva (Teen Titans: The Judas Contract, 2017) - 50 %
Na konci se to snaží být i trochu emotivní, je v tom zrada a odpuštění, a to většinou docela dobře funguje. Jenže jinak je to pořád hlavně komiksový film s postavami, které nejsou až tak moc zajímavé, v příběhu, který je klasický - padouch vymyslí plán, který je skvělým, hrdinové jdou do háje, ale na poslední chvíli možná... Prostě stereotyp.

Mladá čarodějnice (Teen Witch, 1989) - 70 %
Čekal jsem nějakou ptákovinu, ale nemůžu si pomoct, mně se snímek z roku 1989 líbil. Má to ještě ten osmdesátkový look, který je prostě k sežrání, má to příjemně hloupoučký romantický příběh, který ale docela funguje. A hlavní hrdinka se mi prostě líbila, byla skvěle vybrána do své role a neměnil bych.

Tees Maar Khan (2010) - 35 %
Tak tady už je to pitvoření dotažené do konce a jako kdyby bylo v podstatě hlavním smyslem, všechno ostatní je podružné. Místy dovede zaujmout nějaká píseň, místy nějaký záběr na herce, ale jinak zde není nic, co by bylo dobrým důvodem k tomu se na snímek podívat. Tenhle snímek se nepovedl.

Žádné komentáře:

Okomentovat