čtvrtek 3. srpna 2017

Gong fu yu jia, Home Before Dark, Max 2: White House Hero, Mil sexos tiene la noche, Umrika




Gong fu yu jia (2017) - 60 %
Jackie Chan sice stárne, ale v některých jeho kreacích to není ještě tak vidět. Přece jen je ale patrné, že má na plátně méně prostoru a dává ho spíše ve prospěch nové generace, která má možná také čím zaujmout. Snad nejen tanečními čísly. Dobré akční scény, vizuálně hezké a hlavně skvělá počítačově animovaná zvířata.

Home Before Dark (1958) - 70 %
Drama o tom, jak je možné ve společnosti spadnout, jak vás dokáže společnost ze sebe vystrnadit jenom proto, že máte nějaké problémy. Člověk neví, jestli uboze koukat na dívku, která se mnohdy tak moc a zbytečně snaží, anebo na ostatní, kteří se hřejí na svých pózách a myslí si o sobě, jak jsou jedineční.

Max 2: White House Hero (2017) - 40 %
Syn amerického prezidenta si představoval svůj školní život trochu jinak. Ale ještě že mají na hlídání nejen lidské bodyguardy, ale také jednoho hodně speciálního psa. Hledat v tom pokračování série nemá smysl, prostě jen další příběh se psem, který nehýří originalitou, ale můžete se u nějaké scény trochu usmát.

Mil sexos tiene la noche (1984) - 60 %
Jeden z těch lepších filmů, které má na svědomí Jesús Franco. Lepších vlastně jen proto, že je zde i nějaká ta napínavá rovina a snímek "Mil sexos tiene la noche" je tak v podstatě giallo, i když ani jako giallo, ani jako erotický film nefunguje dokonale. Lina Romay ale mužského diváka rozhodně nezklame.

Umrika (Umrika, 2015) - 55 %
Skoro to vypadá jako dobrý, epický příběh o jednom životě. Ale opravdu jen skoro. Snímek rozhodně nenaplnil očekávání, která do něj budete vkládat, pokud si o něm něco přečtete. Je to dobrá produkce, ale rozhodně není výjimečná, jak by se podle anotace dalo čekat. Byl jsem nakonec ze sledování docela zklamaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat