neděle 6. srpna 2017

Amar Akbar Anthony, Before I Fall, Between Us, Billy the Kid, Cold Zone




Amar Akbar Anthony (1977) - 75 %
Výborné herecké obsazení a hlavně skvělá atmosféra, která je dána i stylem, jak byly filmy v Bollywoodu před těmi čtyřiceti lety točeny. Od stylizace kulis přes skvělé oblečení až po samotné herecké a hudební kreace. Dohromady to vytváří zajímavý film, který je zábavný, ale podpořený i určitou hloubkou.

Before I Fall (2017) - 45 %
Snímek, který mě herecky moc nebavil. I když je zde celkem dost momentů, které jsou na první pohled vyhrocené, tak to není prostě zahráno takovým způsobem, abych mohl s postavami soucítit nebo se s nimi nějakým způsobem spojit. Ne, snímek "Before I Fall" na mě prostě neudělal příliš dojem.

Between Us (2016) - 50 %
Při sledování filmu "Between Us" jsem měl pocit, že prostě sleduji jen další film o tom, jak komplikované jsou lidské vztahy. Ano, jsou, a bohužel nic jiného snímek ani neřekne. Lidé prostě dělají blbosti, lidé uklouznou, a pak možná budou mít i to štěstí a nějak se ze svých průserů dostanou. A to je vše.

Billy the Kid (1930) - 60 %
Na to, že se jedná o snímek, který je teprve ze začátku zvukové éry filmu, tak to v tomhle ohledu není vůbec špatné a dívá se na to docela dobře. Ale tak on King Vidor byl dobrým režisérem a uměl natočit filmy, očividně to platí i o westernu. "Billy the Kid" výrazně v žánru nevyniká, ale řemeslně je to zvládnuté.

Cold Zone (2017) - 30 %
Jasně, že to je špatný film, ale kdo od tohohle očekává, že se bude jednat o nějaký spektákl, asi neviděl žádné béčko, céčko, respektive déčko. Co se ale musí nechat, to je skutečnost, že díky takovým filmům vyniknou kousky jako "Den poté". Emmerich točí béčka, ale aspoň to opravdu umí. Tohle dobré není.

Žádné komentáře:

Okomentovat