čtvrtek 25. května 2017

Schulmädchen-Report 6. Teil - Was Eltern gern vertuschen möchten, Tarzan and the Trappers, The Tribe, Two Lovers and a Bear


Holky si pořád chtějí užívat, a tak se tahle série dostala už k šestému dílu, ale vlastně ještě nejsem ani pořádně v polovině, protože mi jich ještě sedm zbývá. Ani nemluvím o speciálním, který byl natočen v roce 2001. Holky jsou tu pěkné, hodně jich ukáže ňadra a moc hezky se na ně kouká. A to je opět vše.

Tarzan and the Trappers (1958) - 50 %
Další z průměrných Tarzanů, kdy možná máte pocit, že se pořád něco děje, ale dějově už je to tak neoriginální, že vás to ani nemůže bavit. Jako ono je hezké, že se Tarzan staví na stranu zvířátek, ale ono to už v podstatě není o ničem jiném. Lovci zlobí, Tarzan všechno napraví. Je to příliš opakující se a tím nudící.

The Tribe (2016) - 40 %
Mám rád katastrofické filmy a tomuhle nezávislému snímku jsem od prvních minut docela fandil s tím, že to nakonec přinese zajímavý, pořádně drsný příběh. Ale ono se tady hraje spíše na emoce, což nakonec nefunguje tak dobře, jak by si tvůrci přáli. Je to škoda, v závěru to chtělo trochu větší ránu, než jaké se dostalo.

Toni Erdmann (Toni Erdmann, 2016) - 80 %
Oceňovaný film, u kterého jsem si říkal, co na něm asi může být tak zajímavého. Téměř tři hodiny stopáže mě docela vyděsily, ale tohle je snímek, který se prostě musí vidět. Dějově to není v základu nijak originální - otec se chce dostat k odcizené dceři. Ale to, jak je to pojato, jak je to natočeno, jak se tvůrci nebojí, to je něco, co vás dostane.

Two Lovers and a Bear (2016) - 75 %
Jsou dva a mají se rádi. Jejich život je trochu jiný, protože žijí v oblasti, kde je pořád sníh. Navíc ani jejich vztah není příliš jednoduchý. Rozumí si, ale jako kdyby je něco odtahovalo od sebe. A pak je tu ještě jedna věc - on mluví s medvědy. Podivný snímek, který je kouzelný právě tou svou podivností, ale i silnými emocemi v závěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat