úterý 2. května 2017

A Better Place, Rolls-Royce Baby, Satellite in the Sky, Secrets of Deception, Railroad Tigers


A Better Place (2016) - 60 %
I když není snímek vyloženě dobře zpracovaný a čiší z něj malost, což je škoda, tak to téma je mi prostě blízké a zajímá mě. Zajímá mě spíše jako autora než někoho, kdo by byl obětí násilí. Ten fantasy prvek, který je do toho přidaný, dle mého funguje dobře a snímek tak v sobě skrývá i nějaké to poselství.

Rolls-Royce Baby (1975) - 60 %
Pokud se chcete podívat na nějaký film s Linou Romay, tak bych zvolil právě "Rolls-Royce Baby". Není to výborný film, není to ani dějově nějak zajímavý film, ale Lina Romay se zde předvede snad skutečně ze všech úhlů a musím uznat, že se mi to líbilo. Jen kvůli ní, pro nic jiného, ale tentokrát tohle stačilo.

Satellite in the Sky (1975) - 75 %
Pro mě je tohle velmi příjemné old school sci-fi, které mě bavilo i tím, jak je to naivní, jak je to hodně interiérové, ale jako dobré sci-fi to má určitou myšlenku a poselství, které je sice hodně podobné "Krakatitu", ale v tomhle retro podání je to prostě zábavné. Konec je skoro až nečekaný vzhledem k tomu, jak máte americké filmy zafixované.

Secrets of Deception (2017) - 45 %
Je to taková hra na jistotu, ale líbilo se mi, jak je to vyprávěné tak různě na přeskáčku ale přitom ne blbě, aby se v tom divák ztratil. Co už je pořádný průser, to je finále, které tenhle film v podstatě zabíjí. Ten nejblbější možný konec, jaký si může scenárista vymyslet. Škoda, jinak by to bylo fajn béčko.

Railroad Tigers (2016) - 60 %
Skoro se chce říct, že to je taková Jackieho klasika. Je zde i nějaké poselství, ale především je zde akce a humor. Bohužel v posledních letech už převládá humor nad akcí, což je škoda, ale dá se s tím počítat. Nikdo nemládne, ani taková legenda, jakou je právě Jackie Chan. Ale historické prostředí a vlak filmu sedly.

Žádné komentáře:

Okomentovat