pátek 28. dubna 2017

Fermo posta Tinto Brass, Ohthes, Rules Don't Apply, Running Wild, Showgirls


Fermo posta Tinto Brass (1995) - 55 %
Tinto Brass je prostě starý prasák, ale mě ty jeho filmy baví. Nejde jim o nic jiného než o to, aby ukázaly, jak je žena krásná, a to se mu daří. I když chlapská přirození jsou v jeho filmech mnohdy umělá, o jeho ženách to neplatí. A na krásné přirozené ženy, navíc nahé, se dobře kouká. Od toho není možné čekat víc.

Ohthes (2015) - 30 %
I když se do toho třeba dá zajímavé a problematické prostředí, i když jsou v tom nějaké děti a hlavně vojáci, tak pořád je tohle vlastně jen taková divnější romance, která mě nedokázala oslovit. Jako kdyby ve filmu "Ohthes" chtělo být strašně moc víc, ale nakonec se ukázalo, že v tom skoro nic navíc není.

Rules Don't Apply (2017) - 40 %
Warren Beatty se vrátil mezi hereckou elitu a přizval si k tomu nejen svou ženu Annette Bening ale i další herecké hvězdy, hvězdičky i legendy. Bohužel i s takovou elitou a s postavou Howarda Hughese se dá natočit nudný a předvídatelný film, který vás nejspíš většinu své stopáže nebude moc bavit. Mě nebavil.

Running Wild (2017) - 40 %
Celkem předvídatelný film o tom, jak to dopadne s jednou farmou, kterou zesnulý manžel nevedl zrovna tak, jak si jeho slepá (nemyslím nevidomá, ale prostě žijící si ve vlastním světě) manželka myslela. Je to sice předvídatelné, ale je tu Sharon Stone v celkem fajn roli a vůbec jsou tu docela příjemné postavy.

Showgirls (Showgirls, 1995) - 50 %
Paul Verhoeven je moc dobrý režisér na to, aby zprasil v podstatě jakýkoli film, ale říkám si, jestli příčinou, proč si vybral zrovna tenhle, nebyla jen vize nahoty. Skoro to tak vypadá, protože scénář je neskutečná banalita, která ničím nepřekvapí. Jen těmi sexy erotickými scénami. Na ženy se tu kouká dobře, na příběh tolik ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat