neděle 23. října 2016

Break-Up Nightmare, Sousedi 2, Sniper: Ghost Shooter, Snow White's New Adventure, Sole Proprietor


Break-Up Nightmare (2016) - 30 %
Ta zápletka není zase tak špatná. Holka nechala svého kluka, aby nafotil nějaké její fotky, ten to pak podle všeho dal na internet, protože ona ho se svou matkou vykopla. Prostě moderní forma revenge, tedy revenge porn. Jenže tohle je Asylum a je to zamotanější, než by se čekalo... Ne, vlastně je to přesně takové, jak čekáte. Strašně naivní thriller.

Sousedi 2 (Neighbors 2: Sorority Rising, 2016) - 40 %
Čekal jsem, že to bude špatné a ono to nakonec také bylo. Jsou zde vtipy, které jsou zábavné, ale celý děj je tak nějak strašně banální a navíc máte celou dobu pocit, že to je vlastně to samé, co jste viděli v prvním filmu. Opakované, akorát, že se hraje na to, že jste s postavami nějak srostli, ony se posunuly a vy jste zvědaví na to, jakým směrem to bylo. Nic převratného.

Sniper: Ghost Shooter (2016) - 55 %
Billy Zane je zárukou toho, že by snímek mohl být docela sranda. To v tomhle případě rozhodně platí, a tak se můžete těšit na pár jeho celkem ucházejících dialogů. Snímek ale funguje i v akční rovině, kdy některé ty odstřelovačské scény jsou skutečně docela dobré a napínavé. Sníper v moderním provedení je fajn.

Tohle se moc nepovedlo. Jako je hezké, že se o animované filmy snaží i někdo jiný než jen spojené státy, ale s takovými výsledky bude ještě dlouho trvat, než bude mít smysl koukat na jiné než právě ty americké. Otřesná animace a příběh, který je špatný, a to i v hudebních číslech. Na tohle se hezky nekouká.

Sole Proprietor (2016) - 40 %
Zase jeden z těch filmů, co si spíš hraje na to, že je to vážné téma a že je pojato vážně, že to je akční film, který má nějaký hlubší smysl, ale nakonec zjistíte, že ono to s tím zase tak moc žhavé nebude a že to je docela otrava a nuda takový snímek sledovat. Mně se tenhle film moc nelíbil a docela mě nudil.

Žádné komentáře:

Okomentovat