sobota 5. prosince 2015

Piknik na Hanging Rock, 4Got10, 5 to 7, Dope, Garm Wars: The Last Druid


Piknik na Hanging Rock (Picnic at Hanging Rock, 1975) - 60 %
Zajímavě pojatý snímek, který se na první pohled tváří jako austenovské drama, ale ve skutečnosti je to kostýmní mysteriózní drama, které ale nepřinese to, po čem budete toužit - odpovědi. Co si budeme povídat, já jsem člověk, který odpovědi chce, a když je nedostane - alespoň nějaké - je zklamaný. V tomhle případě jsem zklamaný byl.

4Got10 (2015) - 55 %
Ale jo, tohle je tak nějak to, co jsem očekával. Stará garda béčkových herců tu má rozhodně víc prostoru, než jen minutu či dvě, a to v podstatě všichni. Samozřejmě, že téma ztráty paměti je profláklé, ale stejně pořád zajímavé. V tomhle případě bohužel hodně ztrácí, ale akčně je to celkem fajn. Nic skvělého, ale ujde to.

5 to 7 (2014) - 75 %
Ale co! Dobrých romancí není nikdy dost a tahle mi prostě dobrá přišla. Bavil jsem se tou dvojicí, zajímala mě a nakonec se mi i líbil ten konec, který k tomu sedl. Byl možná trochu moc sentimentální, ale ti herci mě tak bavili, že jsem to i kousnul. A nakonec to dopadlo i tak, jak by to pravděpodobně dopadlo i ve skutečném světě.

Dope (2015) - 80 %
Tohle je film, který je velmi příjemným překvapením, a to hned v několika ohledech. V první řadě jsou to mladí herci, kteří ukazují, že jsou neskutečně schopní a že sami v pohodě táhnou celí film. Druhým jsou postavičky, které se zde objevují, a následně i scénář, který má něco z "Pulp Fiction", ale přitom je to jiné, moderní, pro mladé.

Garm Wars: The Last Druid (2014) - 60 %
Ač jsem si na první pohled myslel, že se bude jednat jen o levné béčko, tak ve skutečnosti jsou zde prvky, na které jsem zíral s otevřenou hubou. Asi to je opravdu tím, že režisérem je tvůrce "Ghost in the Shell", ale v těch trikových scénách je to skvělé. Ty upovídané scény jsou skvělé mnohem méně, ale celkově dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat