pondělí 14. prosince 2015

Network, Pressure, The End of the Tour, Bláznivá dovolená v Las Vegas, Trancers 6


Network (Network, 1976) - 80 %
Skvělý film o tom, jak jsou média silným prostředkem, ale zároveň o tom, že vlastně nejde o média samotná, ale o to, kdo za médii stojí a co vlastně chce. Nejde o to, co se divákům vysílá, ale jde o to, jaké jsou ratingy televizních společností. Je smutné, že to se ani po čtyřiceti letech nezměnilo. Na štěstí se prozatím až tak daleko nezachází. Více méně...

Pressure (2015) - 35 %
Jako hezké, ale mně tyhle filmy z hlubin začínají připadat opravdu na jedno brdo. Samozřejmě, že to bude zaměřeno na tísnivou atmosféru, samozřejmě, že se ta atmosféra nemusí naplno využít, samozřejmě, že se budou lidé bláznit, samozřejmě, že to bude útok na emoce. No, a i když to tam všechno je, není to záruka dobrého filmu.

The End of the Tour (2015) - 90 %
To je tak, když ani nevíte, na co jdete koukat, a pak vám z toho vyleze životopisný film o člověku, který toho sice moc napsat nestihl, ale za to po sobě stejně zanechal zajímavé dílo. A setkání s ním podle všeho opravdu stálo za to. Herecký koncert dvou herců, kteří v podstatě nedělají nic jiného, než mluví. A vás to bude neskutečně bavit a dojímat.

Bláznivá dovolená v Las Vegas (Vegas Vacation, 1997) - 30 %
Tohle už se opravdu moc nedá. Těch dobrých vtipů už je opravdu málo a Chevy Chase jen ukazuje, že na hodinu a půl je ho až moc, když se na něj příběh maximálně soustředí. Jeho postava je neskutečně trapná a popravdě jsem doufal, že se jí stane nějaké neštěstí. Ten příběh už je celkově tak nudný a nezajímavý, že se to moc nedá...

Trancers 6 (2002) - 20 %
Tohle už opravdu ne. To je i na mě trochu moc slabé. Je opravdu vidět, že na víc nebyly peníze, ale když série přijde o svůj hlavní tahák - herce Tima Thomersona - tak už opravdu není o co stát. A jeho ženská podoba rozhodně není tak dobrá, jak se snaží říct plakát. Jestli máte sérii rádi, tak raději vynechat.

Žádné komentáře:

Okomentovat