středa 7. října 2015

Představení, Sejměte Cartera, Perfektní servis, Still Waters, Film mých snů


Představení (Performance, 1970) - 60 %
Film, který je docela náročné sledovat, protože má přece jen natolik specifickou, téměř až experimentální formu, že se na něj těžko kouká. Když se ale dostanete pod povrch, tak ty myšlenky a obrazy nejsou vůbec špatné. Třeba bičování a následná přestřelka jsou skutečně skvělé natočené a také sestříhané.

Sejměte Cartera (Get Carter, 2000) - 40 %
Stalloneho mám prostě rád, a tak podle mě ten film stojí alespoň za nějaké ty body, i když tohle je něco, co se nedokáže rozhodnout mezi tím, jestli se bude jednat o komedii, nebo skutečně vážný akční film. Je to vyměklé, je to špatně rozvržené a finále tomu vlastně chybí, jen se top celé tak nějak nezajímavě uzavře.

Perfektní servis (Soul Plane, 2004) - 40 %
Pár docela dobrých scén by se zde našlo, ale Kevin Hart je pro mě herecky tak otravný, že mě prostě nebaví se na něj dívat. Jeho humor mi nesedí, a to popravdě ani na živých vystoupeních. Ale Snoop to místy docela dobře rozjel, letadlo "lowflyer" je výborné, ale to je opravdu tak nějak všechno. No, snad až a ty kočky, které se zde promenádují.

Still Waters (2015) - 50 %
Karel Roden je rozhodně jednou z nejsvětlejších stránek tohoto filmu, který má ještě výbornou "hrdinku", jenž vás svou temnotou dostane. Tohle je snímek, z kterého na vás snadno padne deprese, protože zde v podstatě není žádné pozitivní východisko. Jen kdyby scénář celkově držel více pohromadě, mohlo by to být výrazně lepší.

Film mých snů (Teen Beach Movie, 2013) - 40 %
No, tohle je opravdu film, který už je pro naprosto jinou generaci a možná i pro jiné publikum. Disney si vytvořil vlastní televizní svět, který má dobrou hudbu je sem tam vtipný, ale ty filmy jsou prostě jen praštěné a ani v tomhle ohledu to není dotaženo někam dál, kde by to bylo zajímavé. Navíc ty holky mi připadají pořád stejné, styl Miley Cyrus před zkrácením vlasů a twerkingem, nebo Selena Gomez.

Žádné komentáře:

Okomentovat