sobota 24. října 2015

Dobyvatel srdcí, Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy, Zmeškaný hovor, Rivers 9, Hospoda ve Spessartu


Dobyvatel srdcí (The Heartbreak Kid, 1972) - 80 %
Strašně se mi líbilo, jak měl film velkou část stopáže i dramatický nádech, kdy by stačilo jen málo, aby se komedie proměnila v něco, co bude spíše tragické. Trochu mě pak mrzelo, že finále byl téměř happy end. ale naštěstí jen téměř, protože i to, co je tady prezentováno, je nakonec dvojznačné. Skvěle zrežírované a zahrané. Kam se hrabe ubohý remake bratří Farrellyových.

Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy (LEGO DC Super Heroes: Justice League - Attack of the Legion of Doom!, 2015) - 80 %
DC by se mělo vykašlat na to, aby točilo klasické animáky a všechny svoje superhrdinské filmy, které jsou na video, by měli natáčet jako LEGO snímky, protože ty jediné jsou skutečně zábavné, neskutečně vtipné, a i když mají jednoduché příběhy, jsou správně ujeté, dělají si ze sebe srandu a mají skvělé postavy.

Zmeškaný hovor (One missed Call, 2008) - 25 %
Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje.

Rivers 9 (2015) - 50 %
Na to, v jakých filmech Vinnie Jones v poslední době hraje, je tohle ještě celkem dobré. Není to žádná pecka a jako heist snímek to moc nefunguje, ale jsou zde celkem dobré postavy a nějaká ta scéna, která je alespoň trochu vtipná. Jinak ale opravdu nic navíc, prostě jen očekávaný průměr, možná i trochu hůř.

Hospoda ve Spessartu (Das Wirtshaus im Spessart, 1958) - 40 %
No, tohle mě tedy nebavilo. Na to, jak byl druhý díl, "Strašidla ze Spessartu", vtipný, tak tohle mi přišlo opravdu nudné a hodně neoriginální. Převlékání se za muže, záměny... ne, v tomhle provedení mě na to opravdu neužije. Těch pár dobrých vtípků je sice fajn, ale celkově film nijak moc nezachraňují.

Žádné komentáře:

Okomentovat