sobota 9. srpna 2014

Adventures of Christopher Bosh in the Multiverse, Milión, Intercom, Born to Race: Fast Track, A Little Bit Behind


To ne, tohle je až tak velká kravina, že se to prostě nedá. Je vidět, že se tady chtěli tvůrci utrhnout ze řetězu a vytvořili něco, co asi většina diváků nazve stupiditou. Nakonec, takové to je. Jen úlet, který vás buď nadchne, anebo naprosto odpudí. V mém případě se kloním spíše ke druhé variantě.

Milión (Le million, 1931) - 80 %
"Milión" mi přišel lepší než "Ať žije svoboda", ale stále mám s těmihle francouzskými komediemi trochu problém. Není to něco, co by mě naprosto odrovnalo. "Milión" má ale skvěle sladěnou komediální i hudební rovinu a v tomhle směru rozhodně táhne. Navíc je zde vidět lepší přechod na zvukový film, a to i z technického hlediska.

Intercom (2008) - 30 %
Tohle je celkem nudná a rádoby hluboká variace na to, jak spolu lidé nekomunikují a jak je možné tuto komunikaci určitým způsobem nalézt prostřednictvím interkomu. Není zde nic, co by mě mělo chytnout, nic, co by se mnou skutečně nějak zahýbalo. "Intercom" pro mě zůstává jen jedním filmem z mnoha.

Born to Race: Fast Track (2014) - 35 %
Pokud vám postavy ze snímku "Born to Race" alespoň trochu něco řekli, tohle je pokračování, jen hlavní hrdina dostal nový obličej. Hraje ho jiný herec a to je všechno. Je to opět pokračování pohádky o tom, jak jeden kluk, co možná umí trochu jezdit, dokáže něco jen ve chvíli, kdy sedne do auta a dostane k tomu pořádnou dávku otcovských rad.

A Little Bit Behind (2011) - 70 %
Docela dobrá komedie o tom, co se stane, když se v čase přesunete o tři vteřiny nazpátek. Nebo si to alespoň myslíte a s vámi si to myslí ostatní. Není to dokonalá komedie, ale ten jeden nápad zde byl využit velmi dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat