úterý 24. června 2014

The Awareness, Policejní akademie 6: Město v obklíčení, Crush, Ong-bak 2, El Gran Zambini


The Awareness (2014) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale docela jsem se u tohoto filmu nudil. Jako kdyby chtěl moc říct, ale vlastně neměl co, respektive se mu to nepodařilo způsobem, který by byl skutečně zajímavý. To nakonec vedlo k tomu, že je to prázdných 15 minut, které by mohly být celkem zajímavé.

Policejní akademie 6: Město v obklíčení (Police Academy 6: City Under Siege, 1989) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale už to není ono a ty filmy o policejní akademii z pozdější éry už mě prostě tolik neberou. Humor zde není, je to spíš setrvačnost toho, že jsou zde postavy, které máte rádi a které se chovají, jak očekáváte. Vždycky jsem měl nejraději první dva díly.

Crush (2013) - 40 %
Dva lidé mluví o tom, jak se poznali, co k tomu vedlo, proč se mezi nimi stalo něco hlubšího... No, zase tak zajímavé to není, spíše je zajímavější spojení voiceoveru s dějem, který je vyprávěn. Jakoby komentované vystoupení mimů. A to je celé.
Film můžete zhlédnout zde.

Ong-bak 2 (Tom yum goong, 2005) - 55 %
Označení za "Ong-bak 2" asi není úplně na místě, ale tak proč ne. V Americe šel film jako "The Protector" a ten má pokračování z nedávné doby. "Ong-bak" má pokračování ještě jiná. Jinak je to dlouhé, chaotické, skoro se zbytečnými fantasy prvky, ale pořád se skvělou akcí, kdy praskají kosti, které ani lidé nemají.

El Gran Zambini (2005) - 40 %
Je to takové hezké, poetické, ale na mě je to pořád docela prázdné. Snad je to trochu tím cirkusovým prostředím, nebo něčím jiným, ale tenhle film mi prostě nic neřekl. Emoce tam jsou, ale nepřenesly se na mě, jak bych si myslel.
Film můžete zhlédnout zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat