sobota 20. května 2017

Frauen ohne Unschuld, Tarzan and the Slave Girl, The Avenue, The Fourth Pyramid, The Ghazi Attack


Frauen ohne Unschuld (1978) - 60 %
Snímek koncipovaný jako italské giallo, kterému vyšlo to, že vsadil na více nahoty. Je zde samoúčelná skutečně jen trochu, tak nějak zapadá do celkového dění. Lina Romey je sázkou na jistotu a nutno říct, že krátké vlasy jí dávají zase něco jiného, nového. Příběh je jednoduchý, ale funguje, docela příjemné překvapení.

Jeden z nejslabších Tarzanů, jaké jsem doposud viděl. Lex Barker je sice fajn, ale založit zápletku na tom, že do Tarzanovy džungle přibude další žena, která akorát přinese problémy, to zrovna nepovažuji za geniální nápad. A ani otroctví, do kterého se žena i s Jane dostanou, tady nějak moc nefunguje. Celkem nuda.

The Avenue (2017) - 30 %
Levná gangsterka, která navazuje na klasické americké mafiánské filmy v čele s italskou mafií, ale snímek, který nemá dostatek prostředků, aby mohl být skutečně dobrý, a nakonec nemá ani příběh, který by nějak dovedl zaujmout. Taková nezávislá snaha, že i levný filmů může být dobrá gangsterka. Podle všeho nemůže.

The Fourth Pyramid (2016) - 60 %
V Egyptě umějí natočit docela obstojný thriller, což je hlavní poznatek, který z tohohle filmu budete mít. Není to skvělý thriller, ale ujde. Zajímavé je, že zde fungují i ty indické, bollywoodské, prvky, které jsou zde použity, konkrétně hudební čísla. Díky rapu a pěkně tvrdé hudbě to do filmu dobře zapadá.

The Ghazi Attack (2017) - 70 %
Pravda, dalo by se namítnout, že je snímek docela vlastenecký, na druhou stranu se musí uznat, že se opět podařilo natočit hodně dobrý film, který se většinu doby odehrává na palubě ponorky. Ať už byl záměr vojáků jakýkoli, podařilo se de vykreslit docela silné charaktery, a top bez jakýchkoli hudebních čísel.

Žádné komentáře:

Okomentovat