pátek 7. dubna 2017

Di Di Hollywood, Bratři Marxové: Love Happy, Priceless, Hnízdo lupičů, Sher


Di Di Hollywood (2010) - 40 %
Vlastně je to snímek o tom, jak se jedna holka chce dostat ke slávě a je pro to ochotná udělat skoro cokoli. Film ale není vyhrocený tak, jak by skutečně vyhrocený být mohl. Některé scény by bylo možné vygradovat lépe, drsněji, ale film hraje na pozlátko, pod kterým se ale nakonec moc zásadního neskrývá.

Bratři Marxové: Love Happy (Love Happy, 1949) - 75 %
Snímek "Happy Love" nějak zásadně nevybočuje z toho, co bratři natočili, ale tak nějak se mi celkově líbilo, co jsem viděl. Bavil jsem se od začátku do konce, a i když scény s Grouchem byly točeny dodatečně, jeho humor skvěle příběh koření. Funguje slovní i situační komika a bratři pořád baví.

Priceless (2016) - 60 %
Od začátku se mi snímek líbil Taková temnější romance. On náhodou objeví v autě dvě mladé Mexičanky, které převeze do Států. Ony zde mají najít lepší život, ale ve skutečnosti budou jen bílým masem. On se zamiloval a chce jim pomoct. Škoda toho konce, který byl předvídatelný a neměl páru. Jinak jsem byl spokojen.

Hnízdo lupičů (Robbers's Roost, 1955) - 55 %
Byl psancem, ale rozhodl se, že tentokrát už bude kopat jenom za dobrou stranu. A zrovna v tu chvíli se stalo, že jeho nový zaměstnavatel přišel o dceru. Někdo ji unesl. Banda, která rozhodně nemá dobré úmysly. A tak se rozhodne pomoct. Celkem standardní příběh, celkem standardní (průměrné) provedení.

Sher (2015) - 50 %
Takový klasický indický hrdina z lidu. Na první pohled velmi obyčejný, na pohled druhý je to ale akční hrdina, který by skoro strčil do kapsy Stalloneho nebo Schwarzeneggera. Do toho ještě romantický příběh, ten nesmí chybět, trocha zpěvů, no a je z toho průměrný indický biják pro nenáročného diváka.

Žádné komentáře:

Okomentovat