čtvrtek 9. března 2017

Bad Kids of Crestview Academy, Beowulf, Better Off Single, Dillinger, Emanuelle - Perché violenza alle donne?


Líbil se mi snímek "Bad Kids Goes to Hell", i když spíše jeho východisko než celkové provedení. "Bad Kids of Crestview Academy" je takové odlehčenější, praštěnější a celkově se mi to pojetí zamlouvalo, a to včetně těch skoků v ději a celkového stylu vyprávění. Snad jen toho digitálního je zde moc.

Beowulf (Beowulf, 1999) - 35 %
Christopher Lambert je asi nejlepším prvkem celého tohoto filmu, který je trochu hororem, trochu akčním filmem, trochu historickým spektáklem, ale nic nedovede dotáhnout do takové podoby, která by skutečně stála za něco. Dějově to není úplně zlé, ale celková originalita je tak nějak zabita provedením.

Better Off Single (2016) - 20 %
Taková další divné, "moderní", romantická komedie, která má jeden základní problém - není zrovna dvakrát vtipná. Postavy, které zde vystupují, jsou nudné, Kal Penn je zde naprosto tragický, ale ani ostatní zrovna nejsou z těch, které byste obdivovali. Tohle je prostě film, který nemá smysl moc nakoukávat.

Dillinger (1945) - 60 %
Není to nijak zvláštní snímek, příliš nevyniká v tom, jak je zde postava Dillingera znázorněna, ale není to natočeno vyloženě špatně a na snímek se dá koukat. Je to takové lehce přímočaré, ale třeba černobílá kamera v tomhle případě dělá svoje a má to ten správný efekt na diváka. Působí to pak spíš jako film noir.

Celkem nudný film s touhle hrdinkou, který trochu změnila barvu pleti. Ale jde spíš o trademark než o to, aby se ve filmech objevovala pořád jedna a ta samá postava. Ke konci film trochu graduje a je odvážnější, ale exotičnost je zde v podstatě nudná a plochá a nedokáže vás nijak nabudit. Tenhle film mě nebavil.

Žádné komentáře:

Okomentovat