sobota 15. října 2016

The Mobfathers, The Intent, The Land, The Legend of Michael Mishra, The Model


The Mobfathers (2016) - 60 %
Taková zvláštní směska docela dobrého a drsného mafiánského dramatu, do kterého zbytečně promlouvá i komedie. Je to skoro škoda, protože jinak by to bylo správně depresivní. Některé scény jsou velmi sexy, některé jsou pořádně temné a závěrečná akční sekvence je dobrá, i když moc digitální.

The Intent (2016) - 15 %
Jsem černej a nemám to jednoduché, dokonce ani v takové zemi, jako je Velká Británie, a tak, abych si ten život ještě o něco víc zkurvil, tak začnu krást. Ale ne jen tak nějaké vloupačky, pořádně ve velkém. Zbraně, drogy, ženské, to všechno je super, dokud se to nezačne srát. A ono začne. Tohle je tak nudné a bez nápadu, až bych brečel.

The Land (2016) - 40 %
Ne, ani tahle variace na mladé mafiány, nebo spíše dealery mě moc nebavila. Kluci si chtějí užít jedno léto, ale místo toho se dostanou do pořádného průseru, který by některého z nich mohl stát i život. Nemůžu si pomoct, ale už ta anotace je něco, co mě nějak neláká, ani nevím pořádně proč vlastně, ale podobných filmů je poslední dobou dost.

Takový klasický indický film, který chce být v první řadě dojemný a líbivý. Prostě romance, která není tak velká, jak by chtěla a asi vás nechytne za srdce tolik, jako jiné podobné indické filmy. Mně třeba moc nesedl ten hlavní hrdina, přišel mi prostě moc jako buran. Zato hlavní hrdinka, ta byla pěkná a sem tam to i ukázala ve větší míře. Samozřejmě cudné míře.

The Model (2016) - 20 %
Mladá holka, která ještě nic neví o světě, to zkusí u modelingu, protože na to očividně má. Když to říkají... Jasně, že jí to semele, ale co je na filmu nejtragičtější, mele jí to přesně tak, jak byste očekávali. Jeden z nejnudnějších filmů o modelingu, který nezachrání ani ona "umělecká" nahota. Proč na něco koukat, když je jasné, o čem to bude?

Žádné komentáře:

Okomentovat