středa 5. října 2016

I Løvens tegn, Morris from America, Un moment d'égarement, Popstar: Never Stop Never Stopping, Range 15


I Løvens tegn (1976) - 60 %
Dvě starší dámy sepisují svoje memoáry, které jsou plné erotiky, ale jsou také zábavné. Co se týká těch erotických scén, tak pro mě už se tahle série trochu opakuje, ale na druhou stranu se tomu musí nechat, že teď je to chvílemi skutečně zábavné. Kdyby měli i dnešní pornofilmy podobné zápletky, je to trochu o něčem jiném.

Morris from America (2016) - 80 %
Tohle se mi zamlouvalo. Markees Christmas a Craig Robinson jsou skvělá dvojka, kdy první výborně ztvárňuje nejistého klackovitého kluka, který začíná přicházet do puberty, druhý zase unaveného otce, který ví, že pro syna nedělá dost, ale snaží se. Tohle mě prostě bavilo sledovat jenom proto, že jsem chtěl vidět, jak se jejich vztahy i vztahy jiné budou vyvíjet. A vůbec nevadí, že to nemá konec. Náhled do života jedné neúplné rodiny.

Un moment d'égarement (2015) - 80 %
I když je to remake, tak musím uznat, že díky skvělým hereckým výkonům především pánů Vincenta Cassel a Françoise Cluzeta je tohle remake nesmírně povedený a já jsem se bavil celou dobu. Ti dva jsou prostě výborní a svoje party odehráli skvěle. Jako kdyby se pro podobné komediální filmy narodili. Oba mají výborné načasování. A jasně, na Lolu se taky dobře kouká.

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016) - 60 %
Strašně rád bych tomuhle snímku chtěl dát víc než těch 60 %, ale ten příběh je tak neskutečně ohraný a hlavní dějová linie bez nějakého neočekávaného zvratu, že prostě nemůžu jinak. Musí se ale filmu nechat, že i tak je zábavný a postavy a jejich vystoupení, nemluvě o skutečných muzikantech, prostě zabaví.

Range 15 (2016) - 80 %
Nemůžu si pomoct, ale tohle mě skutečně dostalo. Parodie na akční hororové filmy se zombie, kdy v podstatě každá scéna je nějakým vtipem, každou chvíli někdo hlásí. Jasně, je toho moc a někdy ty vtipy nevyjdou, je vidět, že je to celkem levné, triky jsou otřesné, ale stejně jsem se bavil, to film splnil naplno. Nečekané, ale povedené.

Žádné komentáře:

Okomentovat