pondělí 18. května 2015

Hercules v podsvětí, Tučňáci z Madagaskaru, Hercule Poirot: Dobrodružství italského šlechtice, Alvin a Chipmunkové, Smrtonosná zbraň 2


Hercules v podsvětí (Hercules in the Underworld, 1994) - 70 %
Tohle je konečně ten film, který mě vrátil o několik těch let zpátky. Asi jsem si ho pamatoval nejvíce. Hercules jako otcovská postava, která je ochotná jít i do Hádu, aby tam našla svou milovanou, anebo aby pomohla. Deianeira je skutečně výborná postava a právě příběh o krví nasáklé tunice mám hodně rád.

Tučňáci z Madagaskaru (Penguins of Madagascar, 2014) - 70 %
A zase jedno milé překvapení. Nemyslel jsem si, že by mě to mohlo nějak dostat, ale po třetím "Madagaskaru", který byl prostě zábavný, nastupuje akce, která je v podstatě nezastavitelná. Tady se pořád něco děje. Skoro až neuvěřitelné, kolika nápady a vtipy to překypuje. Smál jsem se velmi často, což jsem nečekal.

Hercule Poirot: Dobrodružství italského šlechtice (Agatha Christie's Poirot: The Adventure of the Italian Nobleman, 1993) - 70 %
Takový poklidný díl, kde sice opět někdo umře, ale celé je to v takovém oddechovém duchu, kdy trochu tušíte, kdo by mohl být vrahem, tak nějak už od začátku, protože tu je jeden až příliš překvapivý prvek. Seriál je ale pořád dobrý a dokáže být napínavý. Tady využívá i trochu těch aut, k nimž má Hastings velmi blízko.

Alvin a Chipmunkové (Alvin and the Chipmunks, 2007) - 60 %
I když jsem měl ze začátku problémy s Jasonem Leem, kvůli kterému jsem chtěl tenhle film vidět - a ten problém jsem měl i při druhém zhlédnutí - tak mě to stejně vždycky nakonec dostane a já si tuhle zpívající trojici docela užívám. Navíc si tu zahrála i Cameron Richardson a tuhle herečku prostě můžu už od chvíle, co jsem ji viděl v "Housovi".

Smrtonosná zbraň 2 (Lethal Weapon 2, 1989) - 90 %
Druhý díl, který je snad ještě lepší, anebo minimálně stejně dobrý jako ten první. Tady už je ta dvojka Gibson a Glover dokonale zajetá a jejich souznění funguje tak skvěle, že se jimi prostě necháte unést. Jsou vtipní, jsou akční, jsou drsní a prostě jim přejete, aby dopadli dobře. Víc je zaměřeno na humor, ale ani ta akce vůbec nechybí. A padouch je zde skutečně výborný.

Žádné komentáře:

Okomentovat