čtvrtek 21. května 2015

Deuce Bigalow: Dobrej striptér, Hříšný tanec 2, Kouzelná romance, Finty Dicka a Jane, Happy Feet


Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuca Bigalow: Male Gigolo, 1999) - 80 %
Já tuhle komedii prostě zbožňuju. Je to strašná hovadina, ale Rob Schneider je tu pro mě neodolatelný a ve své pitomosti neskutečně zábavný. Navíc je vtipná celá zápletka kolem toho, že zrovna on bude gigolo. Jeho zákaznice jsou prostě jedinečné a v českém dabingu je tohle paráda. Směju se i teď, když jsem film viděl poněkolikáté.

Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights, 2004) - 40 %
Mám až moc rád první díl, i když tady o dílech ani moc mluvit nemůžeme. Tady je hezká romance, ale v ničem nová, zasazení do problémové doby i místa je dobré, ale hudebně rozhodně ne využité naplno. Hlavní dvojice je příjemná, ale tanečník prostě není chlapský jako Swayze. Bohužel příběh je až příliš podobný prvnímu, a tak vyznívá docela nudně.

Kouzelná romance (Enchanted, 2007) - 60 %
Je to celkem hezká pohádka a propojení s animací tu je lepší, než kdekoli jinde. Je to líbivé, na první pohled moc hezké, ale když mě to dokáže ta Amy Adams tak zprotivit, že mě ani nebaví na to koukat. James Marsden je ale skvělý, protože je tu vlastně za takového debílka, což je ve srovnání s animovanými princi přece jen vtipné.

Finty Dicka a Jane (Fun With Dick and Jane, 2005) - 70 %
Mám Jima Carreyho prostě rád a tady mi svými převleky neskutečně sedl. Navíc měl vedle sebe skvělou parťačku Téu Leoni. Výborný pár. Film se sice moc snaží říct, jak je tahle společnost špatná, což je sice pravda, ale to její poselství je trochu naivní v to, jak to končí, i když si tenhle konec nejspíš přejete.

Happy Feet (Happy Feet, 2006) - 55 %
Je to takové pěkné, animace je tu skvělá, hudebně je to také výborné, byli vybrány skvělé hlasy, ale stejně se mi to úplně nedokázalo dostat pod kůži, i když na konci se o to snažilo skutečně hodně. Možná až moc velká snaha o to ukázat, jak je ta příroda krásná, mi vadilo. Stejně tak jsem těžko kousal ty skutečné herce ve filmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat