sobota 30. srpna 2014

Judge Priest, Caterpillar, Police Story 3, Hrdina, Strážci Galaxie


Judge Priest (1934) - 50 %
Snímek mě moc nebavil, nic moc mi neřekl. Vtipné to zase tak není a herecký výkon černocha Stepina Fetchita to nezachraňuje natolik, aby se dalo mluvit o obdivuhodném kusu. John Ford má jednoznačně mnohem lepší filmy než tuhle komedii.

Caterpillar (2012) - 70 %
Snímek, který zaujme temnou atmosférou, která není přímo hororová, ale spíše silně depresivní a nepříjemná. Je to samozřejmě dáno tím, co vidíme, ale sekundárně i samotou, ve které se žena nachází. Tohle není snímek, který vás pobaví, ale rozhodně je to kousek, který nějaké ty pocity zanechá.

Police Story 3 (Ging chat goo si 3: Chiu kup ging chat, 1992) - 80 %
Filmu hodně pomohlo, že zde není jen Jackie Chan, ale i Michelle Yeoh. Skvěle se doplňují a navíc "Police Story 3" dál oplývá úžasnými kaskadérskými kousky, při kterých se skoro tají dech. Některé výbuchy jsou skoro až neuvěřitelné a divák se diví, že úmrtnost štábu nebyla větší. Tohle prostě nejde než obdivovat a samozřejmě se i skvěle bavit.

Hrdina (The Six Dollar Fifty Man, 2009) - 60 %
Další z nepříliš roztomilých příběhů, což je dáno zajímavou vizuální stránkou, kde neustále máte pocit, že je něco špatně. Přesto se ale jedná o dostatečně zajímavý film, který vládne zajímavou hlavní postavou. Ten chlapec je hrdinou a zároveň parádním maskotem.

Strážci Galaxie (Guardians of the Galaxy, 2014) - 100 %
Ano, je to popcornová zábava, je to místy hodně jednoduché a čitelné, ale je to prostě skvělá zábava a já jsem se neskutečně bavil. Film, od kterého jsem nechtěl umění, mi dal přesně to, v co jsem doufal. Maličko jsem si ještě myslel, že James Gunn se trochu utrhne ze řetězu, ale to by mu Marvel nedovolil. Vlastně Disney... Pro mě nejlepší komiksový film roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat