čtvrtek 21. srpna 2014

'92 Skybox Alonzo Mourning Rookie Card, Křivdila mu, John Henry and the Railroad, Away from Here, The Come Up


Rivalita mezi sourozenci, která je tu vyvedená trochu v extrému, ale popravdě zase ne tolik. Mám rád filmy, kde se nějakým způsobem řeší bratrské pouto. Tady se mi závěr moc líbil, ale nutno říct, že by to se mnou asi jinak moc nezamávalo nebýt těch bratrů.

Křivdila mu (She Done Him Wrong, 1933) - 70 %
První setkání s Mae West v její silné formě mě, přiznám se, nějak moc nerozhodilo. Její stylizace mi nesedí, stejně jako její herectví, ale tak to už je o vkusu. Jinak je příběh sám o sobě celkem zajímavý a docela dobře plyne. V tomhle směru bavil a skvěle se zde střídají zábavné momenty i s těmi trochu vážnějšími. Ale spíše je to přece jen romantická taškařice.

Tenhle film je naprosto skvělou ukázkou toho, že se dá experimentovat kvalitně. Zvláštní westernový fantasy příběh, který je doplněn naprosto skvělou hudbou. Je to něco netradičního, ale zase ne natolik, aby vás to neupoutalo a abyste si tady nenašli něco, co se vám bude zamlouvat.

Away from Here (2014) - 50 %
Ale co, celkem solidní herecké výkony, trochu nudně pojatý příběh, který mohl být mnohem zajímavější, ale jinak celkem uvěřitelné emoce. Tohle je prostě klasika, která naprosto zapadne, ale nějak mi to nevadí. Docela jsem si to užil, neotravovalo mě to.

The Come Up (2012) - 60 %
Naprosto skvělé kaskadérské výkony zdobí tenhle snímek, který si dokonce dovolil i nějakou tu pointu. Ale právě středová pasáž je na něm rozhodně to nejlepší, kde je vidět láska k filmu a k tomu, jak se může také natáčet. Dobré nápady jsou jen ozdobou této pasáže.

Žádné komentáře:

Okomentovat