čtvrtek 26. června 2014

Lucas, Zulu, The Runners, Joe, Do You Believe In The Devil?


Lucas (2012) - 45 %
Když už něco moc chcete, tak raději moc nedůvěřujte neznámým lidem, kteří vám slíbí, že vám pomohou a dají vám peníze za jednu malou službičku. Ony prostě nejsou malé službičky. Raději důvěřujte jen sobě a nikomu jinému. Hezké poselství roztažené do 30 minut.
Film můžete zhlédnout zde.

Zulu (2013) - 60 %
Je to film, který má dobré momenty, což se mi na tom líbilo. To vyšetřování mě zase tak moc nebralo, ale i tak jsou tu scény, které dokážou vtáhnout, a hlavně herecké výkony, které vás udrží. Nevěřil jsem tomu, že to Orlando Bloom zvládne, ale tenhle bad ass polda mi v jeho podání hodně sednul.

The Runners (2013) - 75 %
Zajímavý nápad, který zafungoval. Běžte si zaběhat s kamerou a ptejte se lidí na osobní věci. Docela mě překvapuje, jak dobře to fungovalo. Lidé se svěřují s osobními věcmi. Skoro až neskutečné. Někdy prostě stačí jen běžet a dozvíte se všechno podstatné.

Joe (Joe, 2013) - 45 %
Jako kdyby se někteří tvůrci rozhodli najít mír člověka v tom, že budeme sledovat skupinu lidí, kteří jsou na tom dost špatně, žijí tak, že se to většině střední třídy nebude líbit, ale právě v jejich životě bez skrupulí je možné najít určitý směr, kterým se vydat. Je to podivné a Cagovi to sedlo, ale mně tenhle film moc nesedl.

Do You Believe In The Devil? (2012) - 40 %
Mohlo to být docela dobré, ale celou dobu jsem si nebyl jistý, jestli je to myšleno jako komedie, nebo ne. Herecké výkony by nasvědčovaly spíše oné komedii, ale příběh nikoli. Hororová atmosféra se nedostavila, tvůrci spíš chtěli, aby to bylo cool.

Žádné komentáře:

Okomentovat