pondělí 30. června 2014

9 meter, Velký táta, Mr. Christmas, Decoding Annie Parker, The Haymaker


9 meter (2012) - 80 %
Jak se vyrovnat s tíživou životní situací? Asi podle toho, co je vám vlastní. Hlavnímu hrdinovi je vlastní skok do dálky, a tak pro svou matku, ještě než ji odpojí od přístrojů. Chce skočit 9 metrů, což je přesně vzdálenost mezi dvěma budovami. Emocionálně silné, ale ne zbytečně přepjaté.

Velký táta (Big Daddy, 1999) - 75 %
Je to přímočaré, je to strašně moc předvídatelné a tahle komedie moc ničím nepřekvapí, jenž Sandler u mě zase dokázal, že zvládne komedii s rodinným poselstvím. Já mu to prostě věřím, ať už je jakýkoli, ať už se, jak moc chce, opakuje. Navíc malý Ben z "Přátel" mi připomněl ten skvělý seriál. No jo, Adam Sandler je moje slabina.

Mr. Christmas (2012) - 65 %
Člověk neví, co si o těch lidech, co každý rok zdobí svoje domy nespočtem světel, aby přivítali vánoce, myslet. Do jisté míry je na tom něco krásného, ale zároveň i podivného. Stojí to těm lidem za to? Chtějí jen rozdávat radost, anebo prostě neví, co dělat? Je to obdivuhodné a za tímhle se skrývá příběh, který ale zůstává nostalgický.

Decoding Annie Parker (2013) - 70 %
Celkem silný příběh, kterému se i přes téma snaží spojit drama s komediálními prvky, ač ke konci už jakákoli komedie z dění naprosto mizí. Místy se může zdát, že se jedná jen o hru na city, ale skutečnost, že to je příběh, který se stal, je velmi silná. Snímek "Decoding Annie Parker" mě neohromil, ale rozhodně zaujal.

The Haymaker (2010) - 70 %
Když máte problémy s tím, co ses vámi děje, když máte strach, že spadnete na špatnou stranu zákona, začněte boxovat, protože to může výrazně změnit váš život. Chlapec v tomhle filmu to zkusil a třeba mu to i vyjde.

Žádné komentáře:

Okomentovat