pátek 1. prosince 2017

Don't Take Me Home, Ernest zachraňuje Vánoce, Chronicky metropolitní, Let Me Make You a Martyr, Modlitba lovce




Don't Take Me Home (2017) - 60 %
Pokud jste na posledním Euru fandili Walesu, asi si jejich postup turnajem celkem rádi připomenete prostřednictvím hlasů samotných účastníků. Díky jejich výpovědím je to celkem fajn, ale nutno říct, že nic zásadního komiks nepřináší, jen připomínku skvělého fotbalového vystoupení, a to jak na hřišti, tak mezi fanoušky.

Ernest zachraňuje Vánoce (Ernest Saves Christmas, 1988) - 50 %
Popravdě řečeno, kdyby v tomhle díle nebyl Ernest, v podstatě by to vůbec nevadilo. Nemá pro příběh až tak zásadní význam, i když se stará o některé vtipné scény, hlavně ty v převlecích. Stačil by ale úplně Santa Claus a ostatní postavy, Ernest je zde prostě jen proto, aby tam byl. Možná proto je to celkem fajn.

Chronicky metropolitní (Chronically Metropolitan, 2016) - 40 %
Mladý spisovatel se vrací po úspěchu do New Yorku, kde zanechal svou rodinu a také nějaké ty problémy minulosti, které se mu nyní vracejí a které by měl řešit. I když by to mohlo být zajímavé, a to vzhledem k hereckému obsazení, je to nuda a jediné, co zde trochu vyniká, je New York samotný, který je zde v různých záběrech.

Let Me Make You a Martyr (2016) - 60 %
Marylin Manson mě zde překvapil, jak skvěle roli zvládnul a jak je v roli vraha přirozený, klidný a jednoduše dobrý, i když se jedná o vedlejší postavu. Ač je zde příběh, snímek hraje hlavně na nepříjemnou atmosféru, která je až depresivní. Díky tomu docela dobře funguje a snímek je nehezky syrový.

Modlitba lovce (The Hunter's Prayer, 2017) - 40 %
Takový celkem obyčejný film o tom, jak se jeden zabiják rozhodne, že pro jednou bude za klaďase a pomůže jedné dívce se trochu pomstít na zemřelých rodičích, a hlavně přežít, protože i jí někdo jde po krku. Worthington není vyloženě špatný, ale film má jen jednu dvě scény, které z hlediska akce dovedou nadchnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat