sobota 30. prosince 2017

68 Kill, Girls Trip, Indiscretion, Killing Hasselhoff, The Ghoul




68 Kill (2017) - 50 %
Docela fajn akční komedie, která v sobě má skutečně i romantický potenciál, ale takový docela příjemně drsný, takže rozhodně nečekejte nic přeslazeného. Holky jsou zde hezké, chlapi jsou zde spíše pitomí, ale má to drive, takže to jede od začátku do konce a nakonec to skončí a vy nemáte pocit ztraceného času.

Girls Trip (2017) - 60 %
Čekal jsem, že to bude jen trapná komedie, což vlastně je, protože postavy jsou tu uřvané, což naprosto nesnáším, ale nakonec si uvědomíte, že ty charaktery nejsou až tak zlé a že je vaše osudy sem tam i zajímají. Alespoň u některých. A některé vtipy rozhodně nejsou špatné a smál jsem se u nich. Jen je to zbytečně dlouhé.

Indiscretion (2016) - 50 %
Vlastně je to celkem klasické drama, které nějak moc výrazně nepřekvapí, ale je to celkem obstojně natočeno, tak si to za mě na ten průměr sáhlo. Od začátku je jasné, jak se to asi bude vyvíjet, i když přece jen může lehce překvapit, jak je to celé natočeno a jakou to má finální pointu. To není vůbec zlé.

Killing Hasselhoff (2017) - 60 %
Jasně, je to hrozná píčovina, i když dějově to nemusí vypadat na první pohled až tak tragicky, ale prostě díky Hoffovi jsem se docela dobře bavil a všechny odkazy a narážky byly výborné. Kdo neviděl nikdy ani "Knight Ridera", ani "Pobřežní hlídku", nejspíš mu to nic neřekne, ale já na tyhle ptákoviny jsem.

The Ghoul (2016) - 40 %
Takový temný film, který v sobě má docela zajímavý nápad, ale který byl podán takovým způsobem, že mě prostě nebavilo se na něj koukat. Až ke konci to dostává skutečně psychedelický nádech, který se mi docela zamlouval, ale v tu chvíli už to skončilo a já jsem byl vlastně docela rád, že to mám za sebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat