pátek 26. května 2017

Schulmädchen-Report 7. Teil - Doch das Herz muß dabei sein, Tarzan's Fight for Life, Urban Hymn, Vodní svět, We're Not Dressing


Tak zase padáme do podprůměru série, který je pro ni bohužel typický v podstatě od začátku. Na začátku ještě mohlo být zajímavé, že se jedná o studentky, ale to už je tak nějak standard, který jediný vás přiměje se na tohle kouknout. Komedie s dramatem se zde střídá bez ladu a skladu a nějaké nápady zde moc nejsou.

Tarzan's Fight for Life (1958) - 60 %
Není to vyloženě skvělý film, ale přece jen mi přišlo, že v rámci celé tarzanovské série je snímek "Tarzan's Fight for Life " přece jen lehký nadprůměr. Tarzan zde nebojuje jen se zlými lidmi, i když i s nimi ano, ale bojuje i proti nemoci aby zachránil milovanou Jane. Jasně, že vít, jak to dopadne, ale je to přece jen trochu oživení.

Urban Hymn (2015) - 60 %
Docela dobře pojatý snímek o tom, jak také vypadá mládí některých lidé ve Velké Británii a jak mohou být sociální pracovníci. I když jsou zde momenty, kdy si říkáte, jestli to není jen zbytečná snaha zaujmout diváka a dostat z něj emoce, tak jsou zde momenty, které jsou dobré, a celkové vyznění filmu není špatné.

Vodní svět (Waterworld, 1995) - 60 %
Není to až tak špatný film, ale člověku se nechce věřit, že stál 175 miliónů dolarů. To v tom prostě vidět není, hlavně pokud pak dojde na finále, kde jsou trikové scény otřesné. I když si ale film nezískal tolik fanoušků, rozhodně se nejedná o vyloženě špatný film a postava Kevina Costnera je výborná.

We're Not Dressing (1934) - 60 %
I když to na začátku vypadá jako snímek, který bude docela srdcebolný, nakonec se ukáže, že je to místy velmi dobrá konverzační komedie, kdy právě těmi dialogy se někdy řeknou tak skvělé vtipy, že vás to dovede odrovnat. Párkrát jsem se zasmál skutečně nahlas, což mě potěšilo a snímek se mi tak docela líbil.

Žádné komentáře:

Okomentovat