středa 17. května 2017

A Kind of Murder, Artifice: Loose Fellowship and Partners, Caprice, Le bordel, 1ère époque; 1900, Tarzan and the Huntress


A Kind of Murder (2016) - 60 %
Mám Patricka Wilsona hodně rád a jsem rád, že jsem ho pro sebe snímkem "Watchmen" objevil, ale i když se ve filmu "A Kind of Murder" snaží, co to dá, i když nám kamera odhaluje jen to, co nás navnadí, tak nakonec se snímek skutečně ukazuje jako prázdný, jako takový, který nakonec nemá to, co by na vás vyskočilo a porazilo vás. Škoda, jinak je to dobře stylizované i zahrané.

Takový zvláštní pokus o něco jako černou gangsterku, kde byli vybráni nezajímaví herci, nezajímavý příběh a celkově je to natočeno tak nudně, že vlastně ani nevíte, proč byste se na to měli koukat. Vadila mi zde i dokonce kamera, kdy hlavně práce se světlem byla divná a každý záběr má divné nasvícení.

Caprice (2015) - 50 %
Když vám nedají roli, tak si ji napište. Emmanuel Mouret tohle udělal a vzešla z toho romantická komedie, nebo alespoň něco, co se tak trochu tváří. Nebýt dvou hlavních představitelek, tak tenhle film nemá ani moc smysl sledovat. Ony dvě film táhnou a díky nim je alespoň průměrný, a to s přimhouřenýma očima.

Nemůžu si pomoct, ale tyhle erotické filmy, které chtějí být zároveň komedií, mě prostě nebaví. Nemá to pořádně ani jedny kvality. Není to komedie, u které byste se mohli smát, a není to ani erotický film, který by vás dovedl zaujmout svou nahotou, protože zde stejně uvidíte jen prsa a možná bobra, když budete mít štěstí.

Tarzan and the Huntress (1947) - 60 %
Takový ekologický snímek o tom, jak se Tarzan rozhodne zabránit zlým lovcům, kteří chtějí zvířata do zoo, aby si tam zvířata odnesli. Docela to funguje a s myšlenkou jsem celkem totožný, protože zvířata by neměla být pro zoo zbytečně lovena, pokud není jiná možnost. Celkem akční, nijak extra vtipné.

Žádné komentáře:

Okomentovat