pondělí 13. března 2017

Abbott and Costello Meet Captain Kidd, Kobry a užovky, Lost & Found, Les démoniaques, Lost in the Pacific


Abbott a Costello mě dřív docela pobavili, ale moc jsem toho s nimi neviděl. Film "Abbott and Costello Meet Captain Kidd" není z těch, které bych si měl nějak moc pamatovat mimo jiné i proto, že je zde až moc pitvoření. Přesto potěšila přítomnost Charlese Laughtona, který je přece jen legendou.

Kobry a užovky (2015) - 80 %
Po dlouhé době jsem viděl český film, který se mi skutečně zamlouval, který mě bavil a který jsem sledoval s tím, že jsem musel vědět, jak to dopadne. To vše hlavně proto, že bratři Hádkové jsou ve snímku naprosto skvělí. Scénář není překvapivý, ale je dobrý a dobře zachycuje českou realitu, na kterou se zaměřuje, ale Hádkové to táhnou.

Lost & Found (2016) - 45 %
Takový celkem klasický rodinný film. Děti se přesouvají do místa, kde nechtějí být, protože to tak prostě musí být, aby ale poznaly, že je to tady vlastně docela fajn a že to, co zde prožijí, je může změnit napořád. Není to v ničem moc překvapivé, je to zbytečně moc emotivní, ale dá se na to dívat bez větší újmy.

Les démoniaques (1974) - 45 %
Snímek, který spíše než dějem zaujme svou specifickou drsnou až hororovou poetikou a samozřejmě nahotou, které je zde dost. Film ale není nějak hardcore, spíše jde o to obdivovat skutečně krásné ženy, které se zde předvádějí. A to je bohužel to jediné, co film nabídne. Jinak je prostě divný a moc vám asi nedá.

Lost in the Pacific (2016) - 50 %
Jasně, tohle křičí béčkem už od začátku, ale já si nemyslím, že by to bylo až tak špatné, jak je to hodnoceno. Jasně, je to místy blbé, ale mně to prostě přišlo tak hezky blbé až jsem se u toho bavil. Herci jsou toporní stejně jako příběh, jsou zde ale ujeté nápady a celkově je to odlehčené. Za mě fajn průměr.

Žádné komentáře:

Okomentovat